Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 364
Добре дошли, добре заварили и добре завърнали се на всички, поели по нелекия път към съвършенството  Sunglasses Както всички знаем, с добра компания пътят е по-лек, а в шеги и закачки времето минава по-бързо   bouquet
Нашите помощници:
Нашите средства:
Нашите резултати:


Малко полезни линкове: http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/ - за желаещите да се раздвижат Wink
За желаещите да смятат Simple Smile : http://www.fitday.com/
                                                http://zdravoslovno.com/Calculators.html
За желаещите да почетат и сторят всичко горепосочено Wink http://spidersport.com/


И да си припомним нашите принципи:
Каквото и да си кажем по повод волята и търпението, търпението и волята, все ще е малко. Възприемайки балансиран режим на хранене, трябва да сме наясно, че често резултатите идват бавно. Просто трябва да се живее с нагласата и мисълта, че с всеки ден ние правим нещо полезно и добро за себе си. А резултатите ще дойдат – ако всичко е както трябва, непременно ще дойдат.

Орденът служи за разтуха, за споделяне, за съветване, за обмяна на мнения, за разсъждения – това си е седянка, на която се обсъжда всичко. Като след всяка седянка, всяка Рицарка си отива с това, което е решила да вземе – да се възползва или не от даден съвет си е нейно право и решение.

И много ви моля, независимо от казано, речено, сторено в темата – не се оттегляйте от нея. Може да не сме съгласни с всичко, но имаме нужда една от друга – просто, защото в това сме спътници. Най-ценното нещо в Ордена е добронамереността – помагаме си, нали така? Най-доброто, което всички заедно постигнахме е свежият дух, свежото общуване и нека така да продължава.

Пожелаваме си взаимно успех и жизнерадост! И нека не звучи превзето - открехнете мисълта си на добра вълна и ще ви се върне"Ако не ти се спазва ужасно стриктно някой режим (Дюкан, ВМ НВД, плодове и чай с мед и т.н.) - просто опитай да се храниш здравословно, което по мое лично мнение горе долу значи:

1.) задължителна закуска (тя активизира метаболизма)
2.) често хапване по малко (3-6, дори 8 пъти на ден)
3.) плодове до обяд (по-добре цитруси, разбира се в умерено количество)
4.) зеленчуци задължително (за предпочитане ниско въглехидратни)
5.) хубави меса (пилешки бутчета, дробчета, сърца, бяло месо, свинско, телешко, пуешко, по-мазните меса НЕ са лоши, лоши са изкуствените такива - салами, кремвирши, шунките са леко съмнителни, а пушените може да задържат вода ако са солени)
6.) ХУБАВИТЕ мазнини не са враг (в умерени количества разбира се - студено пресован зехтин, сметана и краве масло са дори супер, враг са маргаринът, олиото, пърженото естествено, дори с хубави мазнини
6.) умерено количество млечни продукти (не е хубаво да се прекалява с тях дори да са качествени)
7.) МНОГО вода всеки ден (2 литра е ок, ако е дори повече - супер)

С подобен режим си мисля, че ще имаш успех  bouquet!" - благодарение на Дени   bouquet


Това, което е важно за Ордена:
-   Рицарките не се ядат помежду си, при никакви условия, даже и в пристъп на вълчи глад.
-   Рицарките си помагат с каквото могат.
-   Рицарките пазят положителното отношение към живота при всички обрати на съдбата, ако ще да е тръгване на кантара в обратна посока.
-   Добре е новата Рицарка да се представи по – подробно, за да получава адекватни съвети.
-   Добре е новата Рицарка да попрочете и предходните теми – има доста полезни неща измежду многото празни приказки.
-   Добре е да си водите дневник – най-малкото, за да се вижда кога какво какъв резултат е давало.

Та, при нас е весело. И така и трябва да бъде.
Леки и спорни режими да си пожелаем. И повечко стриктност, за да има по – малко сълзи.


Гербът на Ордена на Рицарките на Бялото кантарче  , благодарение на Бет     bouquet


Имало едно време: Една история за Ордена на Рицарките - Приказка без край

"Имало едно време едни момичета. Живеели на различни места. Имали различни професии, различни интереси, различни съдби.
Но всички те, без да знаят една за друга, имали една и съща цел - да направят нещо за себе си. Да сложат край на омагьосания кръг, в който се въртят и който ги карал да се чувстват нещастни.

Искали да променят себе си. Не само външността си, но и вътрешната си нагласа за живота. Да го живеят такъв, какъвто винаги са искали, а не такъв, какъвто е най-лесно.
Поредното обещание "от утре", "от понеделник" вече не вършело работа. Защото било обещание пред самите себе си, обещание, което е най-лесно да не изпълниш, защото няма да се чувстваш виновен, че си наранил някого.

Имало в същото това време и едно виртуално местенце, в което няколко от тези момичета споделили намеренията и съдбите си. Лека полека идеята придобила очертания. От безплътна, имагинерна и неясна, тя се превърнала в нещо осезаемо, нещо, което всяко от тях приело като първа и водеща цел в живота си.
Намерили се тези момичета. Повярвали си, че този път всичко е различно. Че не са сами. Че този път "от утре" вече става " от днес, от този момент". Че този път обещанието и заявяването на целта не е само пред себе си, а пред хора, на които държиш и които няма как да излъжеш.

Тръгнали по общия път. Труден, трънлив, криволичещ. Зад завоите му често дебнели неща, които незнаели как да преодолеят. Но винаги успявали. Защото били заедно. Защото вкупом се навеждали над всяка дупка да издърпат затъналия, над всеки паднал - да му подадат ръка да стане, над всеки прегрешил - с прошка, над загубилия вяра - с част от своята вяра.

Днес те са много. Знаят как могат сами да променят живота си, така, че вече да им харесва и да го управляват те, а не той - тях.
Знаят какво и колко могат да постигнат. Знаят как да си помогнат, как да се подкрепят. Тъжат и се радват заедно. Мечтаят заедно. и заедно продължават напред. Към мига, в който всяка от тях ще си каже : "Аз успях. Можеш и ти!"

Това е тяхната приказка - приказката на Рицарките на бялото кантарче!"


Мариетка


 

Mъдрости на Ордена на Рицарките

"Не знам за вас, но през изминалата седмица аз тук открих толкова мъдрост, истини и откровения, колкото може би за десетилетие назад.
Опитах се да ги синтезирам, за да можем да си ги четем, когато ни се струва, че светлинката в края на тунела изчезва, че премрежените ни очи са толкова изморени, че нямат сила да видят дори ярката слънчева светлина.
Но тя е там - дали един-едничък малък слънчев лъч или огромно ярко сияние - тя е там, съществува въпреки всичко и заради всичко. Заради нас.
Трябва да си вземем мъничко от нея.
Да си я приберем някъде дълбоко в сърцето и в душата, та и в най-черната нощ да ни свети и да ни посочва пътя.
Ето - вземете си мъничко светлина.
Тя е наша.
Носим я в себе си.
И ако на някоя от нас пламъчето се мъчи да изгасне - друга ще й даде малко от своя пламък.
Защото огънят е вечен!

- АКО НЕ МЕ ХАРЕСВАШ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ, НЯМА ДА МЕ ХАРЕСАШ И ТАКАВА, КАКВАТО ИСКАШ ДА БЪДА!

- Ако достатъчно искаш нещо, никой и нищо не може да ти попречи да го постигнеш, а времето в тези случаи губи стойност.

-Единственото, което трябва да правиш е, да вярваш, че е за добро и да не се отказваш.

- Хората вярват, че който тренира побеждава и става лидер. Грешка! Който решава да стане лидер, тренира и става такъв!

- Нямаме контрол върху това, което се случва в животът ни, но решаващи всъщност са нашите реакции на това, което се случва.

- Момент на прелом е шанс за нов път.

- Това, което не ни убива, ни прави по-силни !

- Ден, в който не сте казали на любимите си, че ги обичате - пишете го пропуснат ден. А когато знаеш да даваш любов, научаваш се и да получаваш и не защото някой ти прави услуга, а защото я заслужаваш!

- Много от важните неща на света са били постигнати от хора, които са упорствали, когато е изглеждало, че изобщо няма надежда.

- Разликата между възможното и невъзможното е в това, доколко човек е твърдо решен да успее.

- Когато се опитваш да постигнеш нещо, ще срещнеш препятствия по пътя. Аз съм ги имал - всеки ги е имал. Но препятствията не трябва да те спират. Ако стигнеш до стена, не се обръщай назад и не се предавай. Измисли как да я прескочиш, да преминеш през нея или да я заобиколиш.

- Малко хора си дават втори шанс след неуспех. Провалят се веднъж и не опитват повече. Горчивото хапче на неуспеха често им идва в повече, отколкото могат да понесат. Ако си склонен да приемеш неуспеха и да се поучиш от него, ако си склонен да разгледаш провала като опакован подарък, да се оттласнеш от него и да тръгнеш наново, това една от най-мощните сили за постигане на успеха.

- Ако чуеш глас, който ти казва, че не можеш да рисуваш - рисувай на всяка цена - и този глас ще замълчи.

- Когато една врата пред теб се затвори, не оставай там, вторачен в нея. Огледай се и ще забележиш много други врати, които са се отворили - и си избери нова.

- Вървя напред. Животът няма как да го спреш. Всеки ден ни поднася усмивки и плесници. Плачем и се смеем. До другия ден. Отново. Не можем да спрем. Нима можеш да спреш полета на птицата? Да, ако й отрежеш крилата, но тогава тя ще е змия, а не птица.
Нима можеш да задържиш изгрева на Слънцето? Или поривите на вятъра?
Как ще накараш щурчето да спре да свири? Единствено като го размажеш с крак.

- Няма как сами да си отрежем крилете, нали?
Тогава какво ни остава?
Просто да продължим напред!

- И въпреки, че още стотици хиляди години може да продължат споровете "Какво е любовта", може би ще се окаже, че любовта е някой, който ни познава, помни ни и ни връща на самите нас малко по-добри, отколкото някога сме дръзвали да си мечтаем.

- 3 в 1
1. Всичко е в главата.
2. За да се отслабва, трябва да се яде.
3. Пием много вода."


Мариетка

Ще си позволя да добавя: Не става само с не/ядене, трябва и акъл!


И още нещо:
- Който си има проблеми - да му се решават. Яденето нито пречи, нито помага в това. Нека не се смесват нещата – благодарение на Асса

Както и „Тази нощ преди да си легна ще благодаря на Господ за всички хора които ме обичат , защото рядко се сещам ... обикновено се сещам само да му се оплаквам какъв е лош и защо не е извадил калориите от сладоледа и защо не удовлетворява искреното ми желание на сутринта да съм 60 кг .

Лека нощ момичета и се сещайте за хората около вас !" - ПукиА за завършек ще си позволя да цитирам Мила, нещо което осъзнавам, но не ми стигаха думи да го формулирам "...И аз имам една любов необяснима към разни малки-дребни-ситни и прекрасни... няма да назоваваме имена... Питам се, да се срамувам ли, или не? Май не ми иде много да се срамувам. Сори, ако развалям нечия дисциплина, но изпитването на чувство за вина ми се вижда прекалено висока вина за спазването на режима... Не съм готова да я платя, защото вината нанася много повече поражения върху психиката ни и целия ни живот, по мое скромно мнение. Нищо човешко не ми е чуждо, не съм от желязо и ми се случва да се "упущя". Понякога - често. Понякога - още по-често. Друг път съм в кондиция и всичко е наред и отслабвам. Радвам се, че има хора, с които да споделя и да ми е комфортно. Казах ли, че ви благодаря, че ви има?"

“…"Носете си новите дрехи..", т.е. важно е да изживеем всеки миг от този живот така, както ние искаме. Да се радваме на воля и на малките неща, да плачем наволя, когато ни боли, да не отлагаме нищо. Това са изконни истини, които често забравяме в забързаното ежедневие, а не трябва да е така.

Да говорим - за нас и любовта, за болката и радостта, които вървят редом ръка за ръка. Мъдрите хора казват, че ако го няма лошото, човек не може да оцени доброто. Вярно това лошо по-добре на никого и никога да не се случва, но... животът е изпълнен с различни цветове и нюанси, които просто съществуват и ни връхлитат без предупреждение….” - Джопче


Не знам защо сега се замислих как точно започнах да отслабвам.
Пропускам историите, които всички знаете и всички депресии, които се изживяват когато тежиш 90 кг., когато гледаш витрините с манекенските размери дрехи, когато отказваш покани за почивки и излизания с приятели, когато уловиш нечий двусмислен поглед.
Моето отслабване започна не с диети,хапчета, хирургични намеси и каквото се сетите още, а когато постигнах  хармония сама със себе си, когато се приех без упреци и критики, когато се научих да се обичам независимо от огледалото, когато осъзнах, че  имам качества, които са константни въпреки килограмите. И тогава разбрах колко е лесно да отслабна , не защото това ще ме направи щастлива, а защото заслужавам да се чувствам добре в кожата си. А правилният начин на хранене е една малка част от целият процес.
Харесвайте се повече, бъдете повече щастливи и тялото ви ще се отблагодари. Лека и спокойна вечер от мен.  Hug Hug Hug - Арбанашка кокона


"Краят е в съвършенството. Всички можем да го постигнем." - mimmy. Успех момичета    bouquet


Старите теми:
Рицарки на Бялото кантарче 23.09.2008 - 28.09.2008
Рицарки на Бялото кантарче 01.09.2008 - 07.09.2008
Рицарки на бялото кантарче 11.08. - 31.08]http://www.bg-mamma.co … че 11.08. - 31.08
Рицарки на Бялото кантарче 28.07.2008 - 03.08.2008
Рицарки на Бялото кантарче 14.07.2008 - 20.07.2008
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=309787.0
Рицарки на Бялото кантарче 22.06.2008 - 29.06.2008
Рицарки на Бялото сттарозагорско кантарче 15.06.2008 - 22.06.2008
Рицарки на Бялото кантарче 02.2006 - 08.06.2006
Рицарки на Бялото кантарче 26.05.2008 - 01.06.2008
Рицарки на Бялото кантарче 18.05..2008 - 25.05.2008
Рицарки на Бялото кантарче 07.05.2008 - ...
Рицарки на Великденското кантарче 21.04.2008 - ...
Рицарки на Бялото кантарче 14.04.2008 - 20.04.2008
Рицарки на Бялото кантарче 07.04.2008 - 13.04.2008
Рицарки на Бялото кантарче 31.03.2008 - 06.04.2008
Рицарки на Бялото кантарче 24.03.2008 - 30.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 17.03.2008 - 23.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 10.03.2008 - 16.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 04.03.2008 - 09.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 24.02.2008 - 02.03.2008
Рицарки на Бялото кантарче 18.02.2008 - 24.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 11.02.2008 - 17.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 04.02.2008 - 10.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче 28.01.2008 - 03.02.2008
Рицарки на Бялото кантарче - кой каза, че... 21.01.2008 - 27.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче 14.01.2008 - 20.01.2008
Рицарки на Бялото кантарче - преброяване на опърничавите 07.01.2008 - 13.01.2008
Рицарки на Новата година 31.12.2007 - 06.01.2008
Рицарки на Коледното чудо 24.12.2007 - 30.12.2007
Рицарки на предколедната треска 17.12.2007 - 23.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 09.12.2007 - 16.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 02.12.2007 - 09.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 25.11.2007 - 02.12.2007
Рицарки на Бялото кантарче 18.11.2007 - 25.11.2007   
Рицарки на Червената чаша 11.11.2007 - 18.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 05.11.2007 - 12.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 29.10.2007 - 05.11.2007
Рицарки на Бялото кантарче 22.10.2007 - 29.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 15.10.2007 - 22.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 08.10.2007 - 15.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 01.10.2007 - 08.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 24.09.2007 - 01.10.2007
Рицарки на Бялото кантарче 17.09.2007 - 24.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 10.09.2007 - 17.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 03.09.2007 - 10.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 27.08.2007 - 02.09.2007
Рицарки на Бялото кантарче 20.08.2007 - 26.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 13.08.2007 - 19.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 06.08.2007 - 12.08.2007
Рицарки на Бялото кантарче 30.07 - 05.08
Рицарки на Бялото кантарче 23.07 - 29.07
Рицарки на Бялото кантарче 16.07 - 22.07
Рицарки на Бялото кантарче 09.07 - 15.07
Рицарки на Бялото кантарче 02.07 - 08.07
Рицарки на Бялото кантарче 25.06 - 01.07
Рицарки на Бялото кантарче 18.06 - 24.06
Рицарки на Бялото кантарче 11.06 - 17.06
Рицарки на Бялото кантарче 04.06 - 10.06
Рицарки на Бялото кантарче 28.05 - 03.06
Рицарки на Бялото кантарче 21.05 - 27.05
Рицарки на Бялото кантарче 14.05 - 20.05
Рицарки на Бялото кантарче 07.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 02.05 - 13.05
Рицарки на Бялото кантарче 23.04 - 29.04
Рицарки на Бялото кантарче 16.04 - 22.04
Рицарки на Бялото кантарче 09.04 - 15.04
Рицарки на Бялото кантарче  - след срещата!
Рицарки на Бялото кантарче 26.03 - 01.04
Рицарки на Бялото кантарче 19.03 - 25.03
Рицарки на Бялото кантарче 12.03 - 18.03
Рицарки на Бялото кантарче  - първомартенска
Рицарки на Бялото кантарче 12.02 - 18.02
Рицарки на Бялото кантарче 05.02 - 11.02
Рицарки на Бялото кантарче 29.01 - 05.02
Рицарки на Бялото кантарче 22.01 - 28.01
Рицарки на Бялото кантарче 15.01 - 22.01
Рицарки на Бялото кантарче 08.01 - 15.01
Рицарки на празничното кантарче - 22.12 докъдето стигне 2006
Рицарки на Бялото кантарче 11.12 - 17.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 27.11 - 03.12 2006
Рицарки на Бялото кантарче 20.11 - 27.11 2006
Рицарки на бялото кантарче - 10 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 9 част 2006
Рицарки на бялото кантарче - 8 част 2006
Съмишленици за отслабване - 7 част 2006
Съмишленици за отслабване - 6 част 2006
Съмишленици за отслабване - 5 част 2006
Съмишленици за отслабване - 4 част 2006
Съмишленици за отслабване - 3 част 2006
Съмишленици за отслабване - 2 част 2006
Времето се стопля, да се стягаме, момичета! Търся си съмишленици да отслабваме! Началото     bouquet

Желая ви една успешна и усмихната седмица     bouquet

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 22:06 от литъл

# 1
 • Мнения: 2 897
 Heart Eyes

# 2
 • София
 • Мнения: 6 469
такоуту, добра вечер
аз съм прилично наквасена с вино и натъпкана със салата и пилешко филе
детето стана днес на 14 години, което качествено ме вкара в сатурнова дупка, нещо което даже моя си ЧРД не може да постигне
и във финансов колапс ама това е друго
та се чуствам силно щастлива, леко депресирана, малко пияна и добре нахранена
кво да кажа повече...................

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 07:51 от possessed

# 3
 • Мнения: 5 871
Добро утро. Heart Eyes

Литълче,страхотен първи пост. Hug

Мими,да ти е жив и здрав сина!  bouquet

На всички успешна нова седмица и бъдете здрави! Heart Eyes

# 4
 • в резерват
 • Мнения: 3 418
Здравейте, сладурани  Hug

Мими, честит рожден ден на синчето. Да ти е жив и здрав и само приятни емоции да имаш покрай него.  Hug

Поздрави и за всички, които са имали поводи за празници и през уикенда.  Hug

 Новата седмица пожелавам на всички да я завършем с килограмови минуси.
И като за начало да напомня да пием  повече вода и да забравим за сладките изкушения.

  bouquet

# 5
 • Мнения: 1 479
Привет и от мене!
ЧРД на сина на Мимето! Само здраве, щастие, късмет желая на него и всички около него!
След два дни лудо бачкане, най-сетне съм почивка!
Яденето - полу дюканско, полу НВД - ами добре, без прегрешения и водата я подокарах с наливане с чайове и така ! Не съм се теглила, но по дрехите  май промяна няма, поне не качвам, не ме успокоява това, но е факт! Не мога напълно да оздравея от грипа - носа ми се запушва и кашлям от време на време! Утре майка ми става на 70 г и трябва да мисля подарък, имам да уча и по английски и трябва и да готвя нещо!
Благодаря, Литълче за новата тема!
Лек и режимен ден!

# 6
 • Варна
 • Мнения: 5 086
Момичета-здравейте  Grinning
Искам да ви благодаря на всички за хубавите пожелания, половината да се случат-все ще е добре
Който има малко бебе-знае как се чувствам  сега  Heart Eyes
Благодаря ви още веднъж   
bouquet

Благодаря и на Асса за пожеланията, за мен означават много    bouquet

# 7
 • ГОре на черешата...
 • Мнения: 11 511
Добро утро и лека седмица на всички Hug!

Мими, ЧРД със закъснение на синчето - нека да е здрав и щастлив  bouquet!

Оооо, Госпойце, да нацелуваш малките сладките петички  Heart Eyes  /щото нашите вече само бягат и трудно ги удържам на едно място за цАлувки Laughing./ Ако нещо трябва - питай, насреща сме.

# 8
 • София
 • Мнения: 1 626
Добро утро!

На всички, чиито поводи съм изпуснала - ЧЕСТИТО!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Тони и тези с големите деца знаем как се чувстваш сега  Peace - бързо влизане в релси и пусни една снимка на Момчил (боже толкоз свикнах с Грахончо  ooooh!)   bouquet

Миме другото ясно, ама защо и качествена сатурнова дупка ти докара РД на младежа? Хем си млада, хем готина, хем с голямо дете - ми то да ти завиди човек  Wink

Миле Шаро какво е виновен, че си оставила постелките на достъпно за него място. Ами да си си ги прибрала де   bouquet Joy, че той какво да направи като си е намерил играчка. Нали знаеш бебето си е бебе, трябва ние да предвидим какво да скрием, то само не може, пък било и животинка  Peace Успех в търсенето на работа - помня времето, когато беше доволна, пишеше за разни случки, а аз се смеех много. Сега вече положението е друго и ако не се чувстваш удовлетворена, значи просто няма какво повече да дадеш и какво да получиш  Hug

На Асса лафа за крещялката е много добър, пък ако знаете как ми тичка последните месеци, все е дно за мен говори. Добре, че си смених местообиталището та крещялката пали и на половин не само на четвърт оборот  Joy Joy Joy Hug

Аз.... ами нали знаете кооооолок съм талантлива в моя си талант. Та в петък вечерта реших, че е крайно време да си поговря с плочките в коридора очи в очи, така да се каже имахме тежък интелектуален спор от близка дистанция, та ви е ясно кой излезе победител  Crazy Резултатът - "Нова врата към стаята на Калина  Joy Joy Joy" - според Орлин, един засрещнат крак - пръстите вече минават, едно натъртено коляно (на другия крак, естествено - къде, къде по-лесно щеше да бъде двете травми да са на един, ама нейсе), усукан кръст и рамо и най-вече яко натъртен и навехнат лакът на дясната рък - даже ходих да го снимам, че много болеше веееее (пък на левия по същия начин съм пукала кост навремето)  Crazy Crazy И...... полжението е нали.... ама поне не е сефте...... та жива съм де... и важното е, че този път съм цяла  Joy Joy Joy

Айде и аз се оплаках, хубава седмица на всички!

# 9
 • ГОре на черешата...
 • Мнения: 11 511
 Joy hahaha Joy
Корсе, сори, че на твой гръб, ама се посмях...

# 10
 • в резерват
 • Мнения: 3 418
Юле , Hug И дано по-бързо да ти отмине.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 11:33 от Арбанашка кокона

# 11
 • Варна
 • Мнения: 131
ДОБРУТРО ПРЕКРАСНИ!
ТОНИ вие сте си у дома вече!Припмомних си дните покрай изписването на моите бебета-леле,какъв ужас беше докато влязат нещата в релси!Строявай бабите да шетат-ако имаш такива де.Почивай си повечко и хич да не ти пука!Времето е чудесно,тъй че можеш да се поглезиш и с разходки.Стискам ви палци Hug Hug Hug
Корсичке как ги водиш тия разговори бе душа?! ShockedМи ша са затрийш!Когато има да става бела-толкова бързо се случват нещата да му....Аз бях се изръсила от една табуретка,че бях и бременна-смлях се.В болницата комшийките по легло ме гледаха съчувственно щото мислеха че ме е бил мъжа ми ThinkingТака ме обгрижваха милите и го гледаха откровенно на кръв,че човека ходеше засрамен без да е виновен.
Днес сабахлем съм се разшетала из кухнята-сготвих си 2 буламача,дето ако ги изям до края на седмоцата ще мога да ви се похваля с минус 2 килограма.Смърди-не се трае.
Хващам пътя-грехота е да стоиш затворен в помещение по това време!
Липсват ми Щъки и Голди!Къде потънахте бе скъпоценни!Внимавайте с какво ще се фукате като се появите!Ако не предизвикате в сърцата ни черна завист -никакво оправдание няма да има за дългото ви отсъствие! Hug Hug

# 12
 • Мнения: 2 147
Здравейте момичета Heart Eyes
За всички, които са имали поводи за празнуване  bouquet... и много радост, щастие , любов и късмет Laughing  bouquet Peace
Как са бебетата Heart Eyes newsm78 Hug
Днес е понеделник и съм заредена с голям ентусиазъм за сериозен режим Mr. Green
.... но кой и аз не знам newsm78... със сигурност НВД newsm78... Hug
Юлка, какви ги вършиш бе момиче... остана ли място не потрошено  Hug Naughty
Моите болежки са в по- слаба форма, но вчера подреждах гардероба и пак ме заболя... та, нищо ли да не върша ooooh!... аз така не съм свикнала #Cussing out
Много липсват, да идват да се обадят поне newsm78 Hug Naughty

# 13
 • Мнения: 1 183
Здравейте, момичета!
Аз вече съм на работа, и му пуши главата, но шефа със всичките ми подчинени са на обучение в София, и поне не ми се моткат в кратата.
Почивката ми беше супер, така не съм се връщала заредена от отпуска никога. Всичко беше супер, починах си страхотно, гледките супер, времето разкошно, водата супер топла.
Не съм чела назад само днешната тема:
Мими, честит рожден ден на детето, и бързо излизай от дупката.
Госпойца, честита ти рожба!  bouquet  bouquet  bouquet
Юле, ко прайш бе момиче, ти повече падаш от мен  hahaha Бързо да се оправяш!
Мариетка  Hug
Зетче, неразбрах каква ти е болежката, ама бързо да оздравяваш!
П.с. Аз естествено след почивката има плюс, но от днес съм на протеини и смятам че до края на седмицата ще съм го разкарала.

# 14
 • Мнения: 697
Здравейте моичета Simple Smile Съжалявам че не писах по-рано ама ми беше малко лудница. На 02.10  се роди моя син Миро. Бяхме 5 дена в болница и от седмица сме си вече в къщи. Миро е голям гладник Simple Smile  /на кого ли се е метнал Wink / и много слуша. ен още малко ме понаболява операцията, но се оправям. Скоро ще съм във форма.
Почнах да се оглеждам за режим на хранене, тъй като не се кърмим. Някакви предложения? От кой режим има най-отслабнали? Simple Smile

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт