Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

грис

  • 14 окт. 2008, 20:07 ч.
  • Преглеждания  1 194  Мнения  17  Онлайн  1
Отговори
  • shumen
  • Мнения: 9
как да приготвям грис-сина ми е на 1 година и 1 месец newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 279
как да приготвям грис-сина ми е на 1 година и 1 месец newsm78
аз слагам 200 гр мляко да заври на котлона,захар и предварително разтворени 2 супени лъжици и половина бъркам до сгъстяване Peace

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 6 325
И аз го правя по същия начин като Ciara*

# 3
  • София
  • Мнения: 1 644
На 200 гр. вряща вода сипвам на тънка струйка 2 с.л. грис. Бъркам непрекъснато. За около 5 минути (или когато водата изври) е готово. Още докато е топъл слагам масло и след това сирене. Може и да се добави плод вместо сирене.

# 4
  • Мнения: 2 188
в 150гр вряща вода слагам 2суп.лъж.грис,1/2 суп.лъж.захар и бъркам до сгъстяване.Като е готово го смесвам с 1пасирана круша и готово!Следващия път ще пробвам с мляко вместо вода.

# 5
  • София
  • Мнения: 3 543
На 200 гр. вряща вода сипвам на тънка струйка 2 с.л. грис. Бъркам непрекъснато. За около 5 минути (или когато водата изври) е готово. Още докато е топъл слагам масло и след това сирене. Може и да се добави плод вместо сирене.
По същият начин го правя и аз.

# 6
  • София
  • Мнения: 5 940
Иво го обича със сирене. Варя с вода . После добавям сирене и масло.

# 7
  • София
  • Мнения: 1 597
Аз днес направих за първи път с прясно мляко Flutter
Верея 1.5%.Като за начало сложих 100гр мляко+60 гр вода,1 малка чаена лъжичка захар.Като завря,сложих 2 супени лъжици грис.Като се сгъсти го махнах от котлона.А като се охлади сложих около 50гр. готово плодово пюре на Хип ябълка и круша Simple Smile
Хареса му Peace

# 8
  • shumen
  • Мнения: 9
благодаря ви много  newsm44 1crib

# 9
  • Мнения: 1 061
Прявя го с прясно мляко, но винаги в студено. Изсипвам гриста в млякото и тогава слагам на котлона. Бъркам докато се сгъсти. Захар не добавям никога, бебето ми се научи така да го яде, без захар и го харесва.

# 10
  • y дома
  • Мнения: 1 328
Прявя го с прясно мляко, но винаги в студено. Изсипвам гриста в млякото и тогава слагам на котлона. Бъркам докато се сгъсти. Захар не добавям никога, бебето ми се научи така да го яде, без захар и го харесва.
И аз го правя така, но отскоро започнах да добавям по малко захар.

# 11
  • Мнения: 6 036
Мога ли да използвам темата да питам дали в грисът има глутен? newsm78

# 12
  • София
  • Мнения: 11 577
Ако е пшеничен-има.
Ако е оризов или царевичен-не.

# 13
  • София
  • Мнения: 4 072
Иво го обича със сирене. Варя с вода . После добавям сирене и масло.

И моето дете го обича най-много така.

Понякога го правя и с мляко. В около 200 мл подсладено мляко слагам 2-2 1/2 с.л. грис и варя.

# 14
  • София
  • Мнения: 78
А подходящо ли е да се дава грис на по-малки бебета-дъщеря ми е на 9 месеца и се чудех дали да й направя?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт