Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

рибата

  • 15 окт. 2008, 19:53 ч.
  • Преглеждания  661  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 91
искам да попитам рибата от консерви диетична ли е?а тази пушената newsm78

Реклама
# 1
  • in my dreams
  • Мнения: 4 681
Зависи от консервата Peace
Пушена,да Peace
Абе яж си риба...няма проблем ...гледай само да не е пържена...и ако може да е хищна  Hug Hug

# 2
  • Мнения: 72
a  а аз да попитам какво точно предствалява "пушената"- риба,пуешко,пилешко и т.н.  Каква е тази обработка? Защо да е/не е полезна ?
Благодаря предварително!

# 3
  • in my dreams
  • Мнения: 4 681
Аз се чудя ...въобще защо купувате пушени newsm78
Вземи си 2 добре тлъсти скумрии(големи)......изчисти ги...сложи я на вестник......поръси я обилно със сол.......завий я........и след 3 дена я яж Hug Hug Hug..направо Peace

# 4
  • Мнения: 72
да аз знам че е по- добре
просто ми е интересно защото не знам какво предствалява "пушено"то

# 5
  • Мнения: 506
Информация от човек, който е работил в цех за колбаси, съответно и пушени меса: Месото се кисне първо в някакъв разтвор с много консерванти и червена боя, а после - в течен пушек - няма нищо общо с "пушено". Последно бях купувала пушен бут, като част от него замразих във фризера за по-късно. Като го извадих и се размрази - половината от месото изтече под формата на вода, а това, което остана беше станало с едни мноооого широки пори, подгизнало - направо отвратително.

# 6
  • in my dreams
  • Мнения: 4 681
И аз съм работил тази работа Peace
Защо ти е трябвало да го вреш у фризера Hug
Има обработка на месото...която е задължителна Hug

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 1 787
Хм,предпочитам прясна пържена риба,пред консервата.
То е ясно защо. Wink

А иначе,в менюто ми е основно печена. Grinning Но не изпадам в крайности все пак. Задължително прясна или сурово замразена.

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 91
да ама който няма време......аз затова питах често ям скумрия от консерва,а пък пържена риба не обичам

# 9
  • София
  • Мнения: 322
Много обичам да хапвам печена пастърва на скара и от време на време хапвам риба тон от консерва в собствен сос. Peace

# 10
  • Атина
  • Мнения: 15
 
Информация от човек, който е работил в цех за колбаси, съответно и пушени меса: Месото се кисне първо в някакъв разтвор с много консерванти и червена боя, а после - в течен пушек - няма нищо общо с "пушено". Последно бях купувала пушен бут, като част от него замразих във фризера за по-късно. Като го извадих и се размрази - половината от месото изтече под формата на вода, а това, което остана беше станало с едни мноооого широки пори, подгизнало - направо отвратително.
Откъде такава информация?
 Работя с риби-предлагаме всякакви,включително и пушени.Няма нищо общо с това!Опушва се само-няма такива консерванти или бои.За това срока на годност е не повече от месец!Изсушава се за около 70часа-взависимост от рибата и градусите,при които се пуши.Не може да не е полезна,а пък и е вкусна,И най-важното убедена съм ,че е диетична.Благодарение на нея,главно ,за 3 месеца свалих 14кг

# 11
  • Мнения: 506
Ами при рибите може и да е такава технологията, но при месата категорично не е, за съжаление.

# 12
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
И двете са диетични. Пушената доста вредна, консервираната малко по-малко  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт