Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте !

Родих ноември 2007.Нормално, без упойки. 5 месеца след раждането започна слабо кървене,което спира за кратко( 1 седмица например ) и пак продължава...и така до ден днешен. Опитвам се да го спра с Arnica, има ефект но за кратко.
  На ехографите нищо притеснително не се вижда, микробиологиите са отрицателни, нямам HPV, нямам хламидии, ПАП 2.. Единствено тромбоцитите ми са ниски и
ТАТ висок. Кърмя още. Къде според вас е причината за това продължително кървене ? Гинеколозите с които се консултирах  ме съветват да спра кърменето..


                                     референтни стойности
левкоцити(WBC)- 4.70       3,50-10,5
HGB             142                 120-160
RBC             4,79                 3,90-5,30
HCT             0,441               0,36-0,47
MCV             92                   82-98
MCH            29,6                27.0-33.0
MCHC          322                  300-360
PLT             137                   140-440

CУЕ             18                     до 15

Време на кървене - 250 сек.  120-300
APTT               36,9                 32-51

Hlamidia trach.-Ig G    0,4     <0,9- Отриц.)

TSH             2,59         0,34-5,50
FT4            11,07         7,85-14,40
TAT/Anti-TPO/Tиреоуд пероксидазни антитела - 16.0        0-9
МАТ/Anti-Tg/Tиреоглобулинови антитела        0,3             0.0-4.0
FT3                                         2,05                                    1,40-4,20



Благодаря !
« Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 04:56 от did1 »
Цитирай


Мнения: 136
Не уточнявате дали се намира нещо при гинекологичен преглед,което може да е причината.Откъде точно е кървенето?
Тези подробности могат да се уточнят само при преглед .
Цитирай
При прегледа нищо не се разбира, няма кисти и подобни...Вси4ко е наред, но те4ение имa, лохии също  Rolling Eyes. До сега 3-ма гинеколози кават, че е проблема е хормонален, но тъй като още кърмя не мога да взимам хапчета..Затова ме съветват да спра кърменето  Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 136
Лохии една година след раждането  newsm7  !!!! Има проблем ,който не може да бъде решен чрез форума.Освен преглед и УЗ,които разбирам,че сте направила,бих ви посъветвал и за консулт хематолог по повод ниските тромбоцити.
Цитирай
Да, за консултацията с хематолога и ендокринолога е ясно !!!
Благодаря все пак !
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.