Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 506


1/2 кг печурки - от най-големите
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
1 филия хляб, накиснат във вода
2-3 лъжици заквасена сметана
кашкавал
топено сирене
магданоз
черен пипер

Запържват се лука и чесъна, нарязани на ситно. Добавят се нарязаните на ситно пънчета на гъбите. След като се запържат и те, се слага изцедения от водата и натрошен хляб и накрая сметаната и черния пипер. Гъбите се посоляват, нареждат се в намаслена тавичка и се пълнят с плънката, която се притиска много добре. Отгоре се слага по едно парченце кашкавал и върху него - малко топено сирене. Най-отгоре - магданоз. В тавата се сипва около 1 кафена чашка вода и се пекат.
Цитирай


Мнения: 8 582
Изглеждат вкуснички! Копвам си рецептата, ще станат и за гарнитурка към нещо месно.  bouquet за рецептата!
Цитирай

София

Мнения: 1 341





Супер са!
Акак изглеждат само......
И аз си ги копнах - да не остана по-назад Peace
Цитирай


Мнения: 1 227
Много апетитна  снимка. В най-скоро време ще ги пробвам.   bouquet за рецептата
Цитирай

Varna

Мнения: 113
Браво Вале, страхотно изглеждат!
Цитирай

Варна

Мнения: 1 432
Страхотноо, как само изглеждат  Crazy . Рещи ми проблема за днес с яденето  Hug
Цитирай
Много вкусно изглежда -непременно ще трябва да се пробва.Копвам си рецептата.
Цитирай


Мнения: 189
Разкош и както съм гладна...
Тези дни ще ги приготвя.Мерси за рецептата.  bouquet
Цитирай

гр.София

Мнения: 311
Специално си купих гъби да изпробвам рецептата.Утре е на дневен ред и в менюто ни! Благодаря за споделянето   bouquet
Сетих се - колко време е нужно за изпичането им?
Цитирай


Мнения: 2 846
И аз благодаря за рецептата, непременно ще я пробвам   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.