Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 окт. 2008, 09:01 ч.
  • Преглеждания  539  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
Интересувам се какви брашна като марка и видове използвате при приготвянето на хляб в машина. Кои са най-добри според вас?

Реклама
# 1
  • Мнения: 806
Най-често купувам по-големи количества от Метро -брашно Екстра на София мел,пьлнозьрнесто на Техра,типово
Ако нямам запаси купувам каквото има в магазина.

# 2
  • При най-страхотния мъж...
  • Мнения: 8 478
Купувам пакетите от 5 кг. независимо от марката.За бяло брашно.
Типово,добруджа на Софимел.Панино имат хубави брашна.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 909
Софимел - бяло, типово и бяло в оранжева опаковка. Най-често бяло тип 500 в бяло-синята опаковка. Ползвала съм и други, но съм най-доволна от тези на Софимел.

# 4
  • На село
  • Мнения: 809
Хляб в машината правя най-често с пълнозърнесто или с типово, ръжено или бяло. Купувам от диетичен магазин разни брашна, марка май нямат  newsm78 - асеновградско е едното. Купувам също на Софимел и на Панино от Метро.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт