Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора


Мнения: 702
Имам 800гр.пилешки сърца.Какво мога да сготвя за вечеря с тях.  newsm78
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 344
Задушени с масло, пържени или с ориз във фурната.
Цитирай

Варна

Мнения: 78
По селски.
Сваряваш ги, после запържваш във малко олио, добавяш лук, червен пипер, сол, магданоз.
Цитирай

Гоце Делчев

Мнения: 1 107
Може да ги задушиш с лук, после да ги залееш с доматен сос и да го оставиш леко да се сгъсти.
Цитирай


Мнения: 1 259
От пилешки сърца правя с една част супичка
и другите с ориз на фурна.
Цитирай

София

Мнения: 580
 След като ги сваря ги задушавам в масло.Добавям соев сос, малко вино или бира, вегета, горчица.
Цитирай


Мнения: 1 049
Варя ги /така стават по- бързо/, после задушавам лук, моркови, пипер, малко домати или бира и ги мятам отгоре. Или ги запичам на фурна, покрити с фолио. Може и супичка да направиш с тях.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 333
Аз бих направила супа и по селски.
Цитирай


Мнения: 3 572
Винаги като съм приготвяла дреболии дробчета, сърца и т.н. не съм ги варила предварително, а съм ги задушавала в масло и после съм добавяла бяло вино. Обаче не ми се е получавало като по заведенията. Стояха ми някак като варени, вкусът накъртваше. С предварителното сваряване, а след това запържване, дали се избягва това? Все съм се чудила, но не съм пробвала. След като се сварят, овалват ли се брашно като се пържат или не?
Много обичаме в къщи такива благинки, обаче нещо не мога да ги улуча на вкус.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 500
Пилешки сърчица с лук  Smile
Цитирай

София/Света на Диска

Мнения: 3 830
Сърца по селски. Става и с всякаква друга карантия.

Задушавам ги в мазнина и добавям лук, червени чушки, които предварително съм опекла и обелила, малко домати, магданоз, няколко капки бяло вино, черен пипер, сол. Peace
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 368
ние ги харесваме на шиш /първо ги изкисвам разцепени леко, да изтече кръвта, после мариновам в соев сос, уиски/водка, разни подправки на вкус, да покиснат няколко часа и нанизани на шиш печеш на скарата/
Цитирай


Мнения: 702
Направих ги по селски-станаха чудни.
Цитирай


Мнения: 2 045
Мммма, аз правих тази седмица:  chef
Първо ги сварих. Нарязах на лентички шунка и я хвърлих за малко на тефлоновия тиган. След това в една тавичка сложих масло на дъното, сърцата, шунката, сурови гъби /не от буркан/, един настърган домат, две лъжици доматено пюре, сол, черен пипер и бира. Сложих във фурната докато поизври бирата. След това настъргах кашкавал отгоре и оставих да се запече.
Цитирай

Бургас

Мнения: 1 032
А защо ги варите предварително сърцата? Аз никога не съм ги варила- измивам, разполовявам и задушавам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора