Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 окт. 2008, 16:45 ч.

Пилешки сърца

  • 57 365
  • 22
  •   1
Отговори
  • Мнения: 713
Имам 800гр.пилешки сърца.Какво мога да сготвя за вечеря с тях.  newsm78

# 1
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Задушени с масло, пържени или с ориз във фурната.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 80
По селски.
Сваряваш ги, после запържваш във малко олио, добавяш лук, червен пипер, сол, магданоз.

# 3
  • Мнения: 1 269
Може да ги задушиш с лук, после да ги залееш с доматен сос и да го оставиш леко да се сгъсти.

# 4
  • Мнения: 1 526
От пилешки сърца правя с една част супичка
и другите с ориз на фурна.

# 5
  • София
  • Мнения: 580
 След като ги сваря ги задушавам в масло.Добавям соев сос, малко вино или бира, вегета, горчица.

# 6
  • Мнения: 3 203
Варя ги /така стават по- бързо/, после задушавам лук, моркови, пипер, малко домати или бира и ги мятам отгоре. Или ги запичам на фурна, покрити с фолио. Може и супичка да направиш с тях.

# 7
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Аз бих направила супа и по селски.

# 8
  • Мнения: 4 151
Винаги като съм приготвяла дреболии дробчета, сърца и т.н. не съм ги варила предварително, а съм ги задушавала в масло и после съм добавяла бяло вино. Обаче не ми се е получавало като по заведенията. Стояха ми някак като варени, вкусът накъртваше. С предварителното сваряване, а след това запържване, дали се избягва това? Все съм се чудила, но не съм пробвала. След като се сварят, овалват ли се брашно като се пържат или не?
Много обичаме в къщи такива благинки, обаче нещо не мога да ги улуча на вкус.

# 9
# 10
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 831
Сърца по селски. Става и с всякаква друга карантия.

Задушавам ги в мазнина и добавям лук, червени чушки, които предварително съм опекла и обелила, малко домати, магданоз, няколко капки бяло вино, черен пипер, сол. Peace

# 11
  • някъде там
  • Мнения: 1 433
ние ги харесваме на шиш /първо ги изкисвам разцепени леко, да изтече кръвта, после мариновам в соев сос, уиски/водка, разни подправки на вкус, да покиснат няколко часа и нанизани на шиш печеш на скарата/

# 12
  • Мнения: 713
Направих ги по селски-станаха чудни.

# 13
  • Мнения: 2 131
Мммма, аз правих тази седмица:   chef
Първо ги сварих. Нарязах на лентички шунка и я хвърлих за малко на тефлоновия тиган. След това в една тавичка сложих масло на дъното, сърцата, шунката, сурови гъби /не от буркан/, един настърган домат, две лъжици доматено пюре, сол, черен пипер и бира. Сложих във фурната докато поизври бирата. След това настъргах кашкавал отгоре и оставих да се запече.

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 1 032
А защо ги варите предварително сърцата? Аз никога не съм ги варила- измивам, разполовявам и задушавам.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт