Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 окт. 2008, 18:34 ч.

Кое топено сирене не се "пресича"?

  • 2 902
  • 18
  •   1
Отговори
  • В. Търново
  • Мнения: 70
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?

# 1
  • София
  • Мнения: 11 242
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.

# 2
  • София
  • Мнения: 4 677
Странно ... Досега не ми е ставало на буци . Ползвам най - често "Роса" и "Lactea" ...
Да не би да го печеш повече от необходимото ? На топеното сирене съвсем малко му трябва .

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
Не ми се е случвало досега да ми се пресече топено сирене....
Използвала съм Жоси,Лактея....И каквото ми попадне в магазина от тези в кутиите,дето са на триъгълничета.....

# 4
  • Мнения: 2 804
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.
Peace

# 5
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Аз слагам на Президент,не ми се е пресичало.

# 6
  • Мнения: 2 873
Аз слагам Родопчанка, също не ми се пресича  Peace

# 7
  • Мнения: 655
предполагам,че повечето топени  сирена на пазараса с много добро качество,но аз веднъж правих пържоли със сметанов сос и сложих сирене "жоси" и ми стана соса един такъв като пресечен,иначе пък беше вкусен Simple Smile

# 8
  • Мнения: 3 380
Често ползвам, но го добавям в самия край на готвенето и не ми се е пресичало досега.

# 9
  • варненка от София
  • Мнения: 4 663
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.

# 10
  • Бургас
  • Мнения: 3 154
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.
Правила съм и с пушено, не ми се е пресичало Thinking

# 11
  • Мнения: 7 474
Аз взимам топено сирене Добрев, не съм имала проблем  Rolling Eyes

# 12
  • Мнения: 2 000
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?


Буците не означават пресечено... Буците по-скоро ми говорят за неразтопено.
При пушено сирене разтапянето става по-бавно от колкото при обикновеното топено сирене, но и то се разтапя. До сега не съм имала пресичане на сместа.

Мисля си и за друго - комбинацията между вино и топеното сирене, по скоро тя е рискова. Не заради друго, но виното, ако е отворено отдавна и понакиселява, то може да пресече сиренето... Peace

# 13
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно.

Моля, сподели тази апетитна рецепта и с нас! Laughing

# 14
Аз използвам Президент и досега не се е случвало да се пресече. Но на мен и  моето семейство ни е по вкусно когато използвам пушено топено сирене, затова готвя предимно с такова.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт