Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора

В. Търново

Мнения: 70
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Странно ... Досега не ми е ставало на буци . Ползвам най - често "Роса" и "Lactea" ...
Да не би да го печеш повече от необходимото ? На топеното сирене съвсем малко му трябва .
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Не ми се е случвало досега да ми се пресече топено сирене....
Използвала съм Жоси,Лактея....И каквото ми попадне в магазина от тези в кутиите,дето са на триъгълничета.....
Цитирай


Мнения: 2 800
Правила съм го с топено сирене на Роса - не става на буци.
Peace
Цитирай

В лудницата на 2-рия етаж.

Мнения: 2 026
Аз слагам на Президент,не ми се е пресичало.
Цитирай


Мнения: 2 846
Аз слагам Родопчанка, също не ми се пресича  Peace
Цитирай


Мнения: 655
предполагам,че повечето топени  сирена на пазараса с много добро качество,но аз веднъж правих пържоли със сметанов сос и сложих сирене "жоси" и ми стана соса един такъв като пресечен,иначе пък беше вкусен Smile
Цитирай


Мнения: 2 498
Често ползвам, но го добавям в самия край на готвенето и не ми се е пресичало досега.
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 940
Момичета, за да не ви остава на буци сиренето трябва да не е пушено, да е само топено. Токаго е топено натурално, то си се разтапя в соса и става страхотно. Ако е топено пушено се се топи. Пробвай с топеното на Жоси.
Правила съм и с пушено, не ми се е пресичало Thinking
Цитирай


Мнения: 7 473
Аз взимам топено сирене Добрев, не съм имала проблем  Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 1 929
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно. Само дето не уцелих какво сирене да сложа. Стана едно такова... като пресечено. Та питам ви вас - кое от всички предлагани на пазара топени сирена не стават на буци в сос?


Буците не означават пресечено... Буците по-скоро ми говорят за неразтопено.
При пушено сирене разтапянето става по-бавно от колкото при обикновеното топено сирене, но и то се разтапя. До сега не съм имала пресичане на сместа.

Мисля си и за друго - комбинацията между вино и топеното сирене, по скоро тя е рискова. Не заради друго, но виното, ако е отворено отдавна и понакиселява, то може да пресече сиренето... Peace
Цитирай
Научих страхотна рецепта за пържоли с топено сирене, маслини и бяло вино. Вкусът е невероятен, прави се бързо и лесно.

Моля, сподели тази апетитна рецепта и с нас! Laughing
Цитирай
Аз използвам Президент и досега не се е случвало да се пресече. Но на мен и  моето семейство ни е по вкусно когато използвам пушено топено сирене, затова готвя предимно с такова.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 18 отговора