Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 окт. 2008, 11:38 ч.

Обичаме се,а целият свят е срещу нас!

 • 4 785
 • 91
 •   1
Отговори
  С две думи-той е женен.Все още.Но повечето време прекарва с мен-нае ми квартира в столицата и много рядко се връща при семейството си-колкото да се види с децата си.Жена му ми беше пряк шеф и докато не напуснах работа се тресях от страх,че може да е разбрала за нас и да ми направи нещо...Разбрах от Него,че е подала молба за развод.Сега цялата ми рода се изрежда да ми налива акъл-от "ще си разбъркаш живота" до "това,което вършиш,е грозно,разбиваш семейство".А аз го обичам,обичам,обичам-не разбират ли тези хора???И той ме обича.
  Пиша тук,не за да искам прогнози-знам,че ще сме заедно!Моля и да не ме съдите-всъщност те отдавна не се обичат,така,че нямам угризения,че разбивам семейство. Моля онези от вас,които са били в подобна ситуация,да разкажат успяха ли да се преборят за любовта си или щастието им бе помрачено от непрекъснатото вмешателство на близки роднини,приятели,познати...Понякога имам чувството,че сме изгнанници,почти с никого не общуваме-винаги ли ще е така???

# 1
 • София
 • Мнения: 1 500
Тя подала молба, а не той- защо?
Съжалявам, но и аз не те разбирам, не бих търпяла да съм любовница, първо да се разведе, тогава да бъде с мен. Ще се наложи да си намерите нови приятели, явно старите не харесват това което правите. Не се изолирайте от живота извън къщи. Желая ти щастие и роднините все някога ще го приемат.

# 2
 • Мнения: 2 556
От такива истории ми става зле  Sick Надявам се да е пързалка темата, все ми се иска да няма толкова безакълни девойки, ама...

# 3
 • Мнения: 5
много лекомислено и егоистично ми се струва това поведение, не ми прилича на Обичам, а на Искам

# 4
 • София
 • Мнения: 579
 Аз не ти съчувствам,нито те разбирам.Кой каквото си направи-цяло село да се събере-не може да му го направи...

# 5
 • Мнения: 4 925
 Joy Joy Joy А ти сигурна ли си, че изобщо има НЯКАКВА молба за развод? Защото имам една позната, чиито "мъж на живота" докато УЖ се развеждаше, направи още две деца на жена си, която УЖ изобщо не обичаше вече, и при която се прибираше УЖ само заради детето... И така - пет години, докато накрая се прибра при семейството си завинаги...  Joy Joy Joy

Шегата настрана, но истината е:
От такива истории ми става зле   Sick Надявам се да е пързалка темата, все ми се иска да няма толкова безакълни девойки, ама...

# 6
 • БГ-изток
 • Мнения: 764
Защо трябва да е пързалка историята и защо да неможе да е истина.Аз познавам две двойки,които имаха подобни истории и сега са  доста щастливи,поне така ми изглеждат.Поне много по-щастливи от други,за които зная,че запазиха семействата си,въпреки че не се понасят,или поне единия не понася другия.

# 7
 • Мнения: 15 471
Приличаш ми на някой 20годишен келеш, който хвърчи в облаците.
Ти жена му за идиотка ли я мислиш, още повече че ти е била пряк началник и да не е разбрала. Защо си мислите, че съпругите на такива мъже хукнали да се занимават с някоя влюбена девойка пасат трева?
А за молбата имаш ли доказателство? И от една молба, та до развод може да мине мнооого време и никога да няма развод.
Седни си малко на задника и си помисли дали ти се живее по този начин 2-3-5години?

# 8
 • Мнения: 4 966
Joy Joy Joy А ти сигурна ли си, че изобщо има НЯКАКВА молба за развод? Защото имам една позната, чиито "мъж на живота" докато УЖ се развеждаше, направи още две деца на жена си, която УЖ изобщо не обичаше вече, и при която се прибираше УЖ само заради детето... И така - пет години, докато накрая се прибра при семейството си завинаги...  Joy Joy Joy
...


И аз познавам един такъв мъж (дали не е същият)...

# 9
 • софия
 • Мнения: 466
След като толкова се обичате , защо не е подал той молбата за развод?
Не си падам по женените мъже , които "разлюбват" - това "разлюбване" никога не е еднократно . Днес е жена му , утре ще е друга .
Надали някой е против вас - по - вероятно хората искат да те свалят от розовия облак на , който си сега.

# 10
 • без обхват
 • Мнения: 5 746
Е, щом ти е наел квартира в столицата, значи те обича...
От мен  - щом го обичаш, обичаш, обичаш давай напред.  Така или иначе, не изглеждаш човек, който ще се спре пред нещо, за да е щастлив. Не мога да изръкопляскам пред любовта ти. На 34 съм.
Аз ако разбра, че мъжът ми плаща квартира на някоя мома в столицата ( с което ощетява по всяка вероятност мен и децата ми от шопинг, например) едно, че ще го обера до шушка и ще го изгоня, и второ ще я намеря и ще я влача известно време за косата по трамвайната линия влюбената мома, за да съм сигурна, че ще ме запомни и физически. После разбира се, ще се разведа, като преди това се уверя, че го изпращам само с дрехите на гърба му. 
Никой не може да ме убеди, че една жена, знаейки че един мъж е женен не може да се контролира. Никой.
Влюбването не е никакво оправдание в случая. Само знак за нисък морал. Сори. Не мога да кажа нищо добро по темата за борбите ви. Струват ми се жалки и себични.  В този смисъл сигурно ще ти е лесно да си щастлива и изолирана.

# 11
 • София
 • Мнения: 2 197
След като толкова се обичате , защо не е подал той молбата за развод?
Не си падам по женените мъже , които "разлюбват" - това "разлюбване" никога не е еднократно . Днес е жена му , утре ще е друга .
Надали някой е против вас - по - вероятно хората искат да те свалят от розовия облак на , който си сега.
Точно.
Принципно аз не те съдя. Била съм в твоята ситуация, с тази разлика, че не съм била издържана и не съм искала да живеем заедно. В началото и аз се вързах на идеята, че той много ме обича, ама е с жена си защото ако се разведе ще му вземе апартамента. След като го хванах няколко пъти в лъжа ( за дребни неща и повечето несвързани със семейното му положение) директно го разкарах и си продължих напред. Докато бяхме заедно също бяхме подложени на критика от страна на познати и роднини. На мен не ми пречеше, имахме достатъчно приятели. Но въпросните връзки винаги са основани на лъжа и в повечето случаи нещата не са толкова прости колкото ги изкарва ...той. А най готина е намесата на децата. Днес ще се прибира в къщи заради детето, утре заради нещо друго. Нещо не го възприемам. Сегашния ми приятел (от 6 години насам) също е разведен с дете. Още когато започнахме да се виждаме аз заявих, че детето му (даже тогава бяха две) по никакъв начин не е моя грижа - нито мога нито искам да му бъда майка, както и не желая никакви контакти. Чудесно се оправяме така, вижданията ни са крайно ограничени и двете сме доволни.

# 12
И аз съм в твоето положение...и аз не мога да разбеара защо и в какво ни обвиняват. Той си е зарязал семейството после ние виновни. Той дойде при мен да живее, не аз в неговата къща, защото там е жена му и детето му. След като там не му е хубаво, какво съм виновна аз??? Това че се намерихме,макар и късно и се обичаме никой не е виновен. И на мен близките ми мърмориха, че не бил разведен, че не ставал за семеен човек (а него с тояга не можеш го изведеш навън) и т.н., но ето вече три години сме заедно и все така силно се обичаме. Какво като нямаме брак, с документи не се живее, важното е че се разбираме и се обичаме. Така че не слушай хората! Но и друго ще ти кажа, от друга страна недей да му вярваш много, това прибиране за ден два да си види децата не е толкова за подценяване, пък и наистина, това с развода може да не е чак толкова вярно, ти си знаеш най-добре...

# 13
 • София
 • Мнения: 417
Браво 10cent"s скупер си много ми хареса изказването ти. И аз бих направила същото като тебе.

# 14
 • без обхват
 • Мнения: 5 746
И аз съм в твоето положение...и аз не мога да разбеара защо и в какво ни обвиняват. Той си е зарязал семейството после ние виновни. Той дойде при мен да живее, не аз в неговата къща, защото там е жена му и детето му. След като там не му е хубаво, какво съм виновна аз???

Виновна си, че си спомогнала това семейство да се разпадне, присъствайки.
Това е. Да нещата може би не са вървяли добре в това семейство, но винаги има как да се спаси един брак.
Вероятността двете страни да пожелаят промяна към запазване на семейството е в пъти по-голяма, когато няма трето лице в картинката. Тук е твоето участие. Можела си да изчакаш да се разведат, мъжът да е свободен и тогава да започнеш връзка на чисто. Както и настоящата влюбена.
Дразнят ме тези глупости " ама , те не се обичаха". Хайде на бас, че ако не се беше появила ти, може би щеше да го има това семейство и досега. С проблеми, кретащо или в/у ново начало - съществуващо и борещо се.
Проблемът е, че девойките в общия случай приемат " Аз не я обичам вече", като зелена светлина и неволно/ или волно стават необходимата патерица да се вземе най-лесното решение.  Като не я обича вече да се разведе и после да ме покани на вечеря. Слагате каруцата пред коня. Това ви е вината.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 13:58 от 10cent's

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт