Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Здравейте!Обръщам се към вас с молба .Моля,помогнете ни с изделия изработени от вас за организираната от сдружение "Сияйна зора" Благотворителна изложба-базар.Тя ще бъде открита на 3.11.2008г и ще премине под мотото "Граждани в подкрепа...".Инициативата цели повече граждани да се включат в нея и с това да бъдат съпричастни към проблемите на хората с ментални увреждания настанени в специализираните социални домове.Събраните средстваще бъдат използвани за  организирането на Поздравителен концерт на момчетата от ДВУИ Лозево общ. насочен към обществеността на гр.Шумен по случай 3.12/Ден на хората с ментални увреждания/,както и за закупуването на подаръци на участниците.Хората живеещи в институции нямат близки, надхвърлили границата за непълнолетие реално за тях живота е просто съществуване..Институциите са тромави, и личното ми мнение е че не само държавата трябва да полага грижи за хората в неравностойно положение, затова ние поехме тази инициатива-да дадем възможност за изява на такива хора.Моля,подкрепете ни! Те имат нужда от разбиране, внимание и съпричастност...Ние по- късно ще се вкючем  във вашия Новогодишен базар.
За повече информация
http://www.siaina-zora.org
или на GSM 0893349210,пишете ми на лични
 

# 1
  Благодаря на всички,които са ми писали на лични!Но идеята на сдружението ни е да се включат не хора в неравностойно положение,а такива, които имат отношение към тях.Тази изложба е израз на гражданска позиция,затова мотото е "Граждани в подкрепа..."Целта е да придобием мащабност и подкрепа на обществото.Цените,на които ще се продават предметите са символични,а наградите поощрителни.
  Организирането на подобни мероприятия за хора в неравностойно положение от неправителствени организации биха могли да бъдат в помощ на институциите,в които са настанени,да бъдат фактор за промяна на стериотипите от миналото по отношение на тях.Ние нормалните сме прецинили,че тези хора навършвайки 18год. са вече възрастни и не се нуждаят от нищо, а те заслужават да имат поле на изява.
  Затова се обръщаме към вас,защото знаем,че сте много и защото сте доказали,че имате позиция по отношение на децата и хората нуждаещи се от помощ-ПОМОГНЕТЕ НИ!

# 2
  • Мнения: 10
Браво на теб!

# 3
С много трудна задача сте се заели kalisto25  Thinking Идеята ви е чудесна - граждани сами да подкрепят хора с ментални увреждания.Пожелавам ви успех! Ще ви е нужен, защото според мен повечето "граждани" не желаят да чуват за такива хора.Предполагам, че и този дом, на който искате да помогнете е извън града или в някое отдалечено селце- "на чист въздух".Удобно извинение за съвестта на всеки един от нас, но е жалко ,защото става въпрос все пак ...за хора.
Ще ви стискам палци.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт