Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 окт. 2008, 14:32 ч.
  • Преглеждания  8 088  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • В тъмната гора.
  • Мнения: 1 741
Купих си няколко пакетчета, но никъде по етикета не е опоменато как се консумира. Ще съм ви благодарна ако ме светнете по въпроса.

Реклама
# 1
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 129
Преди време си хапвах ленено семе - смилах го ситно, след това го слагах в кисело мляко/ може и прясно, зависи какво предпочиташ/, изчаквах 10-15 мин. да се понакисне и го хапвах - не знам дали това е правилният начин, просто така си го приготвях аз. Много често към лененото семе добавях и овесени трици и малко канела  Wink.

# 2
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Без термична обработка и смляно .
Можеш да го добавяш към ястията си, но да не са много горещи. Peace

# 3
# 4
  • София
  • Мнения: 3
На моето пликче пише: 2 ч.л. ленено семе се накисват в 100 мл. вода ( 15 - 20 С) ПРЕСТОЯВА 4-5 ЧАСА. След това се цеди и се долива вода да стане пак 100мл. Пие се три пъти дневно преди ядене.

# 5
  • София
  • Мнения: 3
Защо ще го пиеш това ? Много лоши работи пише в противопоказания.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт