Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 окт. 2008, 23:41 ч.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ! ПОДАЙ РЪКА! СПАСИ ЖИВОТ!

  • 39 242
  • 1
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
  • Мнения: 489
За съжаление изключително много дечица (а и пълнолетни хора) имат нужда от помощ, морална и финансова подкрепа, за да им се даде шанс за живот.
Тъй като е невъзможно да "заковем" всички теми за нуждаещи се от помощ, а е абсолютно непосилна задача да се взима решение коя тема е по-важна и чий живот е по-ценен, то ще обединяваме информацията тук - в една закована тема и ще указваме линкове към съответните дискусионни теми.
При публикуване на нов зов за помощ ще заковаваме темата временно, за да може да привлече внимание, след което информацията за случая ще бъде добавяна тук.
По този начин ще можем да помогнем на повече дечица и родители да получат нужната подкрепа, финансова помощ и съчувствие.

Молим хората, които се ангажират с даден случай, да ни информират чрез функцията "Информирай модератор", когато се пусне нова тема, за да можем да я заковем своевременно и впоследствие да добавим информацията в тази тема, както и да ни съобщят, когато дадена кампания приключи, така че да можем да редактираме информацията тук и да насочим усилията си за подкрепа на останалите нуждаещи се.

Надявам се с общи усилия да бъдем максимално полезни на възможно най-много нуждаещи се хора.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 20:03 от Mamma

# 1
  • София
  • Мнения: 5 431
DMS за ВенелинВ края на юни 2015г. на Венелин Иванов Каракашев, на 47 г., е поставена диагноза карцином на стомаха с метастази в хранопровода и диафрагмата.
Няколко дни по-късно е подложен на операция, по време на която става ясно, че не може да бъде подложен на тотална резекция. Започва  лечение, което за три месеца дава изключително добри резултати - туморният маркер спада наполовина.
За съжаление, семейството му няма възможност да подсигури необходимите средства за продължаване на лечението, което възлиза на около 3000 лева месечно и за следващите шест месеца са необходими 18000 лева. Затова семейството му се обръща към всички Вас с молба да помогнете на Вени да оздравее и да живее.Епикриза

DMS страница

Фейсбук страница

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт