Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1 142
Конкретен въпрос:  При ражданетоми  и престоя в МД със сина ми през юли 2007г. ми  беше отказана подбробна информация за неговото състояние . Лекуващата лекарка д-р Попиванова ми обясни само, че Ц реактивния протеин е завишен два пъти, както и че МБ показва наличие на бактерия. Категорично ми бе отказано запознаване с болничния картон на детето, не ми беше обяснено каква бактерия точно е изолирана , нито пък с какво е лекувана.
Родила съм секцио, при която майчино-фетална инфекция е изключена, с изключение на хронично заболяване с бактериологичен произход, каквото по медицински данни и изследвания не съм имала.
Все пак, желая да се запозная с информацията, която ми беше спестена. Какъв е редът  за проучване на цялостното болнично досие на сина ми? Към Вас като завеждащ клиника  ли трябва да се обърна , към директора на МБАЛ "Майчин дом" ?

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 07:15 от storm76

# 1
  • Мнения: 5 760
Заповядайте в болницата всеки ден след 11ч. , ще намерим историята на бебето и ще имате възможност да се запознаете с всичко, което Ви интересува. Няма проблем. Можете да ме потърсите лично мене. Ако случайно ме няма аз ще информирам кстаршата акушерка , че ще извате и тя ще намери болничния лист като с колега ще се запознаете с него и ако имате въпроси, ще се постараем да Ви отговорим.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт