Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 окт. 2008, 11:16 ч.
  • Преглеждания  1 041  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • варна
  • Мнения: 129
Най лесната торта , която съм правила и при това винаги сполучлива е :
Готов блат за торта (Може и пандишпанови домашни)
5-6 ябълки
3 , 4 лъжици захар (зависи от ябълките)
канела (който обича , може и без)
заквасена сметана(2 малки или една голяма кофичка)

Настъргват се ябълките на рендето и се добавя захар и канела.Задушават се в малка тенджерка за 15 мин.Така , че да пунат сок.
Заквасената сметана се разбива с 5, 6 супени лъжици захар.
Поставя се единия блат , след това половината ябълки със сока.Така се сиропира и самия блат.
Върху тях се маже заквасена сметана. Така се процедира и с другия блат.Накрая може да се украси с малко орехи.Оставяме я в хладилника за 5-6 часа.
Много е лесна и вкусна.
Опитайте , няма да съжалявате.

Реклама
# 1
  • Банкя
  • Мнения: 1 168
Да така е !
Много е вкусна.У нас се казва"Веско"-защото я прави брат ми.С кръглите блатове.
Аз ползвам квадратните.

# 2
  • в офиса
  • Мнения: 737
Аз пък я правя с екзотични плодове от консерва.Пак става супер!

# 3
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 243
Ами да......то не е голяма философия, хубава става.... аз май само тая торта я правя без фалове! Thinking

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт