Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

варна

Мнения: 126
Най лесната торта , която съм правила и при това винаги сполучлива е :
Готов блат за торта (Може и пандишпанови домашни)
5-6 ябълки
3 , 4 лъжици захар (зависи от ябълките)
канела (който обича , може и без)
заквасена сметана(2 малки или една голяма кофичка)

Настъргват се ябълките на рендето и се добавя захар и канела.Задушават се в малка тенджерка за 15 мин.Така , че да пунат сок.
Заквасената сметана се разбива с 5, 6 супени лъжици захар.
Поставя се единия блат , след това половината ябълки със сока.Така се сиропира и самия блат.
Върху тях се маже заквасена сметана. Така се процедира и с другия блат.Накрая може да се украси с малко орехи.Оставяме я в хладилника за 5-6 часа.
Много е лесна и вкусна.
Опитайте , няма да съжалявате.
Цитирай

Банкя

Мнения: 1 161
Да така е !
Много е вкусна.У нас се казва"Веско"-защото я прави брат ми.С кръглите блатове.
Аз ползвам квадратните.
Цитирай

в офиса

Мнения: 737
Аз пък я правя с екзотични плодове от консерва.Пак става супер!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ами да......то не е голяма философия, хубава става.... аз май само тая торта я правя без фалове! Thinking
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.