Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 окт. 2008, 13:17 ч.
  • Преглеждания  8 129  Мнения  41  Онлайн  1
Отговори
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
Много се рових за рецепти със ананас.Неоткрих ни6то.
Даите ми идей.
БЛАГОДАРЯ.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 10:28 от zizunka06

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 341








Аз правя парфе с ананас.

# 2
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
Ще се радвам ако споделиш рецептата и

# 3
  • Мнения: 2 548
най-вкусната торта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.0

# 4
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
Имам 7 ананаса и ще бъде много жалко ако не направя нещо от тях

# 5
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
малко глупав сте ми е въпросът,но какво представлява тази заквасена сметана?
От рода на кисело мляко ли е?Или от тези течните във кутиики/слдки и солени/?
Аз съм в италия и незнам точно за какво става на въпрос.
Може ли да се направи със натурален ананас?

# 6
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
Яла съм във китаиси ресторант пилешко със ананас.Знае ли някои как се прави?

# 7
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 294
салата с ананас

тост Хавай

зеленчуков киш

всичко става и с пресен ананас.

заквасената сметана е гъста като цедено кисело мляко.

# 8
  • близо до Милано -Италия
  • Мнения: 71
благодаря за рецептите,но все още немога да разбера за тази заквасена сметана.Да неби да е тази която се разбива със миксер?Ох харесва ми рецептата само дето немога да разбера тука във Италия какво да тарся.Данеби да е маскарпоне?

# 9
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Може да приготвиш и панирани ананасчета в сладка панировка или карамелизирани.
Пилешко с ананас и аз съм яла в Италия, но загубих рецептата. Rolling Eyes

# 10
  • Мнения: 987
Свинско с ананас

Панират се няколко пържоли или парченца свинско, редят се в йенска тенджера. Запържва се ананас и домати, нарязани на парченца в равно количество с малко олио, за 10-15 мин.Тази смес се изсипва върху месото докато е гореща, захлупва се и се оставя 1 час. Панировката попива от соса и пържолките стават много вкусни, сигурно пилешкото е нещо подобно.

# 11
  • София
  • Мнения: 1 341








защо не пробваш да ги нарежеш на шайби и не замразиш част от тях!

# 12
  • в резерват
  • Мнения: 3 106
благодаря за рецептите,но все още немога да разбера за тази заквасена сметана.

заквасена сметана е в кофичка и има вид на изцедено кисело мляко

нещо ей такова http://www.lbbulgaricum.bg/pictures/smet2.jpg

# 13
  • в офиса
  • Мнения: 737
Ето някои добри идеи за ястие с ананас
http://kulinar.gbg.bg/index.php?type=special&area=1&p=articles&id=64

# 14
  • София / Bad Soden am Taunus, Deutschland
  • Мнения: 154
Заквасената сметана можеш да я замениш в Италия с Creme fraiche или с маскарпоне. Сметаната, която е за разбиване също би станала, но ще липсва леко киселия вкус, който дава заквасената сметана.  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт