Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 окт. 2008, 13:45 ч.
  • Преглеждания  4 851  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 487
Здравейте кулинарки, въпроса ми е как да съхраня прясно сирене от Гинци. Да го сложа ли в саламура, в кутия или в чиния без капак? Rolling Eyes Въобще какъв му е срока на годност newsm78, знам че не е особено трайно...
А, има ли някакви рецепти с такова сирене  Thinking

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 340





Tова сирене си е хубаво да си се яде така - мекичко.Ако му сложиш саламура
то ще стане твърдо - тогава какъв е смисала да купуваш прясно сирене?
Аз когато купувам от там сирене го слагам в купи за съхранение на хр.продукти с капаци
и по този начин се съхранява във вида в който съм го сложила - не изсъхва.
Ние  ядеме 1 кг. от това сирене за 3-4 дена.
Ти колко килограма си купила?

# 2
  • София
  • Мнения: 2 487
Ами, една бучка около килограм е, но вече седи 3-4 дни и затова се притесних, да не се развали. Тук си го ям само аз Crazy Иначе и аз съм го сложила в такава кутия Grinning
Не знаех, че ще стане твърдо в саламура ooooh!
Благодаря  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт