Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 409
Здравейте кулинарки, въпроса ми е как да съхраня прясно сирене от Гинци. Да го сложа ли в саламура, в кутия или в чиния без капак? Rolling Eyes Въобще какъв му е срока на годност newsm78, знам че не е особено трайно...
А, има ли някакви рецепти с такова сирене  Thinking

Цитирай

София

Мнения: 1 341





Tова сирене си е хубаво да си се яде така - мекичко.Ако му сложиш саламура
то ще стане твърдо - тогава какъв е смисала да купуваш прясно сирене?
Аз когато купувам от там сирене го слагам в купи за съхранение на хр.продукти с капаци
и по този начин се съхранява във вида в който съм го сложила - не изсъхва.
Ние  ядеме 1 кг. от това сирене за 3-4 дена.
Ти колко килограма си купила?
Цитирай

София

Мнения: 2 409
Ами, една бучка около килограм е, но вече седи 3-4 дни и затова се притесних, да не се развали. Тук си го ям само аз Crazy Иначе и аз съм го сложила в такава кутия Very Happy
Не знаех, че ще стане твърдо в саламура ooooh!
Благодаря  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.