Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • гражданин на света!
 • Мнения: 73
Здравейте, все на едно от тези три категории "магове" трябва да сте ходили ,споделете вашия опит и най-вече познават ли и вярвате ли им?
При мен как стоят нещата ,ами не вярвам много много ,но сега съм на един кръстопът и сякаш  успяват да познаят по нещичко, защото ме нацелват право в десетката, това според мен не е съвпадение... newsm78

# 1
 • Мнения: 87
Никога не съм ходила и не съм сигурна дали бих отишла някога.  Peace

# 2
 • Мнения: 607
Нямам нужда, защото аз самият съм ясновидец. Знам отлично бъдещето си.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 4 187
Не, никога не съм ходила. Тази година посетих астролог и си направих хороскоп!

# 4
 • в китно планинско градче
 • Мнения: 41
  Някога ходех при такива хора, които предсказват уж бъдещето и бях силно суеверна, но вече отдавна не посещавам такива места и хора и не бих препоръчала услугите им на никого.  
 Вече знам каква е истината за тях и от къде идва "дарбата" и силата им да предричат, а бъдете сигурни, че тя не е от Бога.  Те си служат със спиритизъм, а това не е никак безобидно.   Ще споделя с вас 1 случка от преди доста време, когато все още вярвах във способностите им:  
   Беше преди 12 години- с мъжа ми отидохме на гости на вуйчо му в 1 селце близо до Добрич.
 Отдавна исках да се запозная с роднините на покойната ми свекърва и много се радвах че най- после ще ги видя. Наистина много мили и добри хора, с големи сърца! Оказа се, че съпругата на вуйчо му има екстрасенски способности и помага на доста хора, поставяики им точна диагноза и им дава рецепти от нар. медицина, а също така можеше да влиза в контакт с мъртвите. Тя ми каза доста вярни неща, но това, което ме изуми беше, че малко преди да ги посетим тя "разговаряла" със свекърва ми и тя им "казала" че си имаме момиченце.  
 "Но как, те си имат момченце?"- изумила се вуина.  " Тя го носи в себе си" - бил отговорът
  И наистина аз бях бременна, но понеже бях и болна и все още не знаейки,че съм бременна, бях вземала лекарства и когато разбрах, предпочетох да направя аборт, да не би лекарствата да са увредили плода- бях съвсем в началото на бременността.
  Вуина нямаше от къде да знае за това, а и тя самата се изненада,че е било вярнотова което духът и е казал.
  Вуина ми разказа и как е получила способностите си и как малко преди това 1 глас и говорил и тя била твърде изплашена от това,което и се случва,но постепенно се успокоила,като разбрала,че това същество е съвсем добронамерено и безопасно. Сприятелила се с него и то започнало да и помага давайки и различна информация. Един ден я попитало:  " Мога ли да влезна в теб?" Тя се замислила малко и казала:"Може"
 От тогава то и дава способностите да лекува и то и диктува дори рецептите,който дава на хората. Тя дори не им вземаше пари за това.
 Тогава бях силно впечатлена от всичко което ми каза и от контакта със свекърва ми.
  1-2 години по- късно започнах да чета библията и от там научих какви са тези "добронамерени " същества и че хич не са безобидни всякакви контакти с тях. Чрез библията Бог изрично подчертава, че контакта със врачки, астролози, гадатели и контактуващи с мъртвите е мерзостен грях пред Него. Силата с която тези хора боравят не е от Бог, а е сатанинска /дори и те да не го осъзнават понякога/  и рано или късно ше има лоши последици. Ако попитате някой свещеник, ще ви отговори същото. Така че...все пак вие си решавате. Аз вече за нищо на света не бих потърсила услугите им.

# 5
 • Мнения: 4 202
И в тази тема да кажа: Не, не ходя, не съм ходила и няма да ходя!

# 6
 • Мнения: 1 763
Не съм ходила, не вярвам в тези неща. Обаче смятам, че ако можех да вярвам, животът ми щеше да е по-лесен. Колко по-удобно е, когато не можеш да се справиш с нещо, защото нямаш достатъчно способности, амбиция и т.н.да се оправдаеш с направена магия, уроки и др., вместо да потърсиш причината в себе си.

# 7
 • Пловдив
 • Мнения: 4 068
Като ме стегне шапката понякога ходя, но честно казано не отдавам особено значение на казаното от тях. Някак за успокоение ходя май. Скоро обаче една приятелка ме заведе при една жена, която гледа на кафе/не е ясновидка и не тръби че е такава и гледа само на близки и познати/ и тая жена бая неща ми позна, а никога не ме е виждала преди това. Бях сама и дори халката си махнах, за да не личи, че съм омъжена. Абе не вярвам много на такива неща, но явно има и хора с повече усет и ги налучкват някои неща.

# 8
 • Мнения: 2 033
Не, но ако някой отива, може ли да попита какъв ще е спред-а долар/стърлинг в понеделник, благодаря.

# 9
 • У дома някъде
 • Мнения: 2 231
Ходила съм и колкото и странно да ми изглежда познавали са ми доста неща.Отдавна не съм ги посещавала и не мисля в скоро време да го правя.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 2 466
Ходила съм от любопитство и ...глупост при един екстрасенс.
Но си тръгнах толкова бясна и отвратена от наглостта на тези хора.
По-късно отидох в църквата,запалих свещ и дълбоко се покаях за тази моя визита.
От тогава и не стъпвам при такива изроди и шарлатани,които си играят с чувствата на хората,за да изкарват крупни суми от джобовете им. #Cussing out

# 11
 • Мнения: 184
Бях ходила преди много време. От чисто любопитство.
С такива глупости ми напълни главата, че доста време се освествах.
От тогава не стъпвам, при такива индивиди.
Ако ми стане криво или ми се разместят клемите, отивам в църква и паля свещ!

# 12
 • Пловдив
 • Мнения: 400
Никога не съм ходила!

# 13
 • Sofia
 • Мнения: 8 209
Не мисля, че една шарлатанка може да ми оправи живота.

# 14
 • София
 • Мнения: 1 734
2 пъти съм използвала такива услуги от любопитство и са ми казвали вярни и много важни неща.Не,че много съм вярвала в момента,но в последствие живота потвърди думите им.Първата позна и доста настоящи неща по оново време.Втората почти не работеше за пари- колкото искаш  оставяш.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт