Колко GSM-а мъкнете със себе си. Виждал съм някои и по три да носят наведнъж. Айде, в бездънна дамска чанта някак си можеш събра три телефона, ама ако си мъж и нямаш чанта тип "куфар" къде ще си носиш телефоните не ми е ясно особено през лятото. Замислям се да си купя телефон който работи с две SIM карти. Вие имате ли такъв, каква марка е и доволни ли сте от него. Гледам има някакви китайски телефони с две СИМ карти - те стават ли на стока или са пълни боклуци.
И аз 2.Много по-рентабилно е да ползваш услугите на 2 оператора отколкото на един. Не ми харесват тези апарати с 2-те карти. Иначе според клиентите на мъжа ми апаратите са ок.
В момента 4, като единия е Pocket PC Вчера си гледах лога на единия- за две седмици съм провела 700 разговора от него, направо изтрещяхЧ Не си бях давала сметка. От другия говоря с 10на човека, с които говоря много , а третият е на друг оператор, отново за хората, с които говоря най-много. Или излиза, че с около 25-30 човека, говоря ежедневно и то по много! Ужас! Но затова пъкй като реша, ги захвърлям всичките и оставям само един, в които има уаит лист за 3-ма 4ма и толкова.
Два.Единият личен,другият служебен,който нямам право да изключвам-т.е 24ч.в денонощието си на линия И аз се замислям за апарат с две сим карти,ама ще следя мненията тук за тях. А относно броя разговори-един колега твърди,че ще хванем рак на ушите от тия телефони
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.