Общият отчетен подфорум е предназначен за т.нар. "отчетни" теми или теми с продължение за групи родители, обединени по един, два или повече признака, например - "Работещи майки", "Родили през 2008 г. в град Х и/или в болница У", "Майки - вегетарианки" и т.н.

В този подфорум важат всички правила, валидни за цялата форум-система.

Разрешено е да има само по една текуща тема за дадена група, а темите надвишаващи 50 страници ще се заключват.
Заглавието на темите за дадена група трябва да е едно и също, независимо от поредността на темата - тя се указва с цифра след името, напр. "Родили през 2008 г. в град Х - тема 1", "Родили през 2008 г. в град Х - тема 2" и т.н.

Моля, имайте предвид, че този подфорум не е предназначен за свободни теми и теми тип "спамо-чат" - за тази цел съществува подфорум Клюкарник.

За бъдещите мами има отчетни форуми спрямо очаквания термин на раждане, а за вече родилите - отчетни подфоруми според годината на раждане на децата. Освен това има и отчетен подфорум "По градове" за разговори на родители от даден град.
Темите за раждане, въпроси и впечатления от дадена болница са във форум Здравен справочник.
За всички останали общи въпроси относно бременност, раждане и отглеждането на децата са на разположение всички останали подфоруми - Бъдещи и настоящи майки, Нашите деца, Хранене и т.н., а теми за срещи, събития и инициативи са във форум Календар на събитията.

По преценка на модераторите теми, които са публикувани тук, но не отговарят на предназначението и целта на този подфорум, могат да бъдат заключвани, премествани или директно изтривани.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 00:11 от Mamma