Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА

Мнения: 175
Здравейте д-р. Слънчева! Smile
Какво е вашето мнение за резултатите от кръвните изследвания на синът ми, който в момента е на 1 годинка?Притеснително ли е наличието на 1 - 2 левкоцита в резултата от изследването на урината и ако е така, то признак на какво може да е ?Благодаря Ви предварително за отделеното внимание! Wink
   Хематология   

   Забележка : Няма

   Име на теста (изследването)
   Резултат
   Единици
   Референтни граници


   Пълна Кръвна Картина   *   Профил   Виж по-долу

   Хемоглобин   121   g/l   М (140 - 180); Ж (120- 160)

   Еритроцити   4.62   T/l   М (4.50 -6.00); Ж (4.20 - 5.40)

   Левкоцити   6.54   G/l   4.0 - 10.0

   Хематокрит   0.343   l/l   М (0.40 - 0.54); Ж(0.36 - 0.47)

   Тромбоцити   491   G/l   150 - 450

   MCV   74.4   fl   М (85 - 89); Ж (82 - 92)

   MCH   26.1   pg   26 - 31

   MCHC   351   g/l   М (295 - 345); Ж (320 - 360)

   RDW   13.9   %   

   PCT   3.45   %   

   MPV   7.03   fl   

   PDW   16.6   fl   

   Урини   

   Забележка : Няма

   Име на теста (изследването)
   Резултат
   Единици
   Референтни граници


   Химично изследване   *   Профил   Виж по-долу

   Белтък   ( - ) Отрицателен      

   Билирубин   ( - ) Отрицателен      

   Уробилиноген   Неувеличен      

   Седимент   1-2 ЛЕВКОЦИТА      

   

Цитирай


Мнения: 5 760
Всичко е ОК! Laughing
Цитирай

ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА

Мнения: 175
Благодаря Ви за отговора д-р. Слънчева!Лека и спорна седмица Ви желая! Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.