Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 окт. 2008, 22:00 ч.

Чували ли сте за подобен "таралеж"

  • 1 177
  • 7
  •   1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 98
МОята половинка тази вечер ме пита дали съм чувала как се правел таралеж.Предположих,че става въпрос за таралежа от яйце увито в кайма и набодено фиде,но уви. Ставало дума за следното- слагал се ред пържоли,а върху тях имало килограм кайма,печало се това нещо,после отгоре се покривало с резенчета бекон и се правели разрези като за шпиковане и се набождали филиики луканка. Не бях чувала за подобно нещо,но явно е вкусно. Ако някой знае подобно нещо,нека да каже,че моят мъж явно се е облизвал цял ден на работа:)

# 1
  • ...
  • Мнения: 3 101
не съм чувала до сега за този вариянт , но предполагам ще е вкусно  Thinking 
аз много често правя от тези таралежчета с яйцето  Crazy  много се харчат в нас  Laughing

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 98
Те са вкусни,но ми е интересно какво е това ястие. За съжаление "информаторът"не дава рецептата.

# 3
  • Мнения: 1 031
Според мен това е някакъв майтап, имаше едно време виц за прасе пълнено с кюфтета Joy

# 4
  • Мнения: 14 117
Изпързалял те е.  Laughing
На твое място бих го помолила да го сготви, а ти да водиш прилежно бележки и да пуснеш рецептата тук. Кажи му, че няколко десетки хиляди жени с нетърпение я очакват плюс снимки на резултата от труда му.  Mr. Green

# 5
  • пловдив
  • Мнения: 243
Имам чувството,че на твоя мъж яко му се е преяло месце,за да сътвори подобна комбинация  Laughing като се замисля и на моя би му допаднала тази бодлива история  smile3516

# 6
  • Berlin
  • Мнения: 8 273
хахаха  Heart Eyes дори и да си го е измислил - измислил го е добре! нищо не пречи да се пробва. вкъщи би се изяло за отрицателно време подобно нещо. някой ще се престраши ли?  Mr. Green

# 7
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Може пък да е ресторантско название на нещо. Веднъж в Рибарица ни сервираха "Хусарско мезе" - между три големи пържоли -  кърначета навити на кръгове. Да не говорим за носените от Сърбия прасенца пълнени с филе и кайма.Прасенцето обезкостено и пак е събрано цяло.Има костички само в крачетата и главата

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт