Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 98
МОята половинка тази вечер ме пита дали съм чувала как се правел таралеж.Предположих,че става въпрос за таралежа от яйце увито в кайма и набодено фиде,но уви. Ставало дума за следното- слагал се ред пържоли,а върху тях имало килограм кайма,печало се това нещо,после отгоре се покривало с резенчета бекон и се правели разрези като за шпиковане и се набождали филиики луканка. Не бях чувала за подобно нещо,но явно е вкусно. Ако някой знае подобно нещо,нека да каже,че моят мъж явно се е облизвал цял ден на работа:)
Цитирай

...

Мнения: 2 872
не съм чувала до сега за този вариянт , но предполагам ще е вкусно  Thinking 
аз много често правя от тези таралежчета с яйцето  Crazy  много се харчат в нас  Laughing
Цитирай

Бургас

Мнения: 98
Те са вкусни,но ми е интересно какво е това ястие. За съжаление "информаторът"не дава рецептата.
Цитирай


Мнения: 957
Според мен това е някакъв майтап, имаше едно време виц за прасе пълнено с кюфтета 35
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 503
Изпързалял те е.  Laughing
На твое място бих го помолила да го сготви, а ти да водиш прилежно бележки и да пуснеш рецептата тук. Кажи му, че няколко десетки хиляди жени с нетърпение я очакват плюс снимки на резултата от труда му.  Mr. Green
Цитирай

пловдив

Мнения: 243
Имам чувството,че на твоя мъж яко му се е преяло месце,за да сътвори подобна комбинация  Laughing като се замисля и на моя би му допаднала тази бодлива история  smile3516
Цитирай

София

Мнения: 7 590
хахаха  Love дори и да си го е измислил - измислил го е добре! нищо не пречи да се пробва. вкъщи би се изяло за отрицателно време подобно нещо. някой ще се престраши ли?  Mr. Green
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Може пък да е ресторантско название на нещо. Веднъж в Рибарица ни сервираха "Хусарско мезе" - между три големи пържоли -  кърначета навити на кръгове. Да не говорим за носените от Сърбия прасенца пълнени с филе и кайма.Прасенцето обезкостено и пак е събрано цяло.Има костички само в крачетата и главата
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.