Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравни заведения, специалисти >> Тема: Търся специалист белодробни заболявания -Варна?
Темата е архивирана и е достъпна само за четене.
Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: Търся специалист белодробни заболявания -Варна?  (Прочетена 3056 пъти)
Сребърна паричка
Потребител
**

Публикации: 1 241

HI

Местожителство:
Варна

« Ср., 29 Окт. 2008, 03:16 »

Търся лекар , който да прегледа 2 годишната ми дъщеря и да успее да направи диагноза по рентгенова снимка и да предпише съответното лечение.
От 3 дни ме прехвърлят от лекар на лекар и никой не изказва конкретно мнение. Дъщеря ми от около месец кашли почти постоянно, проведохме антибиотичен курс 11 дни, но състоянието и се влоши още повече. След направена рентгенова снимка се видя петно горе в дясно. Рентгетолога изказа съмнение за пневмония, Джи Пи то също се съмнява. Пратиха ни на пулмолог в Туб диспансера, но от там ни изписаха противоалергично лекарство и и нямало нищо. Само, че тя се влошава. кашлицата и е почти непрекъсната. На другият ден я заведох при специалист УНГи той изписа само капки за нос и сироп за кашлица. Да , обаче от вчера следобед почна да вдига температура. В момента също е с температура и продължава да кашли много зле, изобщо не може да спи. И видимо изглежда зле и със сенки около очите.

Къде мога да намеря свестен доктор, който да ни предпише лечение ? Ходихме пак при личната вчера, но ми каза че вече не можела да ми даде направление за  друг специалист,  защото вече сме ползвали едно.

За Варна става дума.

Можете ли да ми препоръчате някого на частен прием, спешно.

noi
Гост
« #1 Четв., 30 Окт. 2008, 04:16 »

Д-р Русев ,работи в тубдиспансера.
Ани1
Ентусиаст
*

Публикации: 97

Местожителство:
Варна

« #2 Четв., 30 Окт. 2008, 07:15 »

Д-р Петров.0888306531  052305045 работи в терапията,частния кабинет е до общната .
Сребърна паричка
Потребител
**

Публикации: 1 241

HI

Местожителство:
Варна

« #3 Вт., 04 Ноем. 2008, 13:36 »

Мерси, намерих засега лекар и нещата поне за момента са под контрол. Ще си запиша дадените координати, ако недай си боже пак се наложи.
Д-р Русев е в отпуск в момента.

ioana_77
Новак

Публикации: 1

« #4 Вт., 04 Ноем. 2008, 16:24 »

д-р Юлия Бейлерян
работи в Майчин дом
изключително доволна съм от нея като специалист и като отношение към човека индивидуално
стреми се да осигури освен сигурно и благополучно раждане, и леко и безпроблемно до колкото е възможно
Дренка
Пристрастен

Публикации: 5 173

Местожителство:
Варна

« #5 Вт., 04 Ноем. 2008, 17:22 »

Бейлерян не е ли Аг- специалист?
Препоръчвам ти д-р Христов, детски пулмолог е и работи в центъра на ул. Гурко, телефонът го има някъде из форума. Не работи с касата обаче.

elcho27
една майка
Новак

Публикации: 36

на мама малкото пате

Местожителство:
Варна

« #6 Пон., 05 Ян. 2009, 14:47 »

Искам и аз да препоръчам д-р Петров - детски пулмолог , работи в терапията като завеждащ отделение ,но има и частен кабинет зад общината на ул. Раковска , там приема и прегледът е 30-35 лв , тел 0888 306-531 ; не работи за жалост по здравна каса

Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравни заведения, специалисти >> Тема: Търся специалист белодробни заболявания -Варна?

Отиди на: