Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 336
Яла съм и знам, че е вкусно, но не съм го приготвяла. Ако някой може да даде идея как се прави ще съм му благодарна  Wink.
Приемам също и други предложения за ястия с ребърца.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Леко поуваряваш боба с 1 глава лук,1 морков.Прехвърляш в гърнето(гювеча),добавяш пушените ребра,похлупваш и буташ във фурната.Когато боба уври добре ,тогава се посолява.Това е.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Аз пък директно всичко слагам в гювеча - кокали, боб, подправките, малко лук, посолявам, вода и на не много силен огън няколко часа, става супер  Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Ето и няколко подобни теми, за идеи  Peace

Боб в глинен гювеч

Бял боб в гювеч

Боб с ребра

Боб в гърне
Цитирай

Шумен

Мнения: 459
Ако не можеш да намериш пушени ребра вариант е да мариноваш ребра в смес от стрито кубче булъон Костиля , олио и малко настърган лук.
Цитирай

София

Мнения: 115
   Аз накисвам боба 1 час във вода, после сварявам малко в херметическата, в гърнето нарязвам 1 връзка магданоз, 1 копър, 2 стъка целина , 1 глава лук, 1 зелена чушка или 1-2 сухи , джоджен и чубрица . правя запръжака (единствено на боба иначе не съм и фен ) от олио в тигана и 2 супени лъжици брашно да са равни като стане златисто брашното добавям домати имам настъргани в буркани и червен пипер ври 30 сек и добавям от бульона на боба после изсипвам боба в гювеча при подправките заедно със соса и кокалите слагам там и пека 1.30 -2 ч.
  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.