Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 окт. 2008, 11:35 ч.

боб в гърне с пушени свински ребра

  • 9 425
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 336
Яла съм и знам, че е вкусно, но не съм го приготвяла. Ако някой може да даде идея как се прави ще съм му благодарна  Wink.
Приемам също и други предложения за ястия с ребърца.

# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Леко поуваряваш боба с 1 глава лук,1 морков.Прехвърляш в гърнето(гювеча),добавяш пушените ребра,похлупваш и буташ във фурната.Когато боба уври добре ,тогава се посолява.Това е.

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Аз пък директно всичко слагам в гювеча - кокали, боб, подправките, малко лук, посолявам, вода и на не много силен огън няколко часа, става супер  Peace

# 3
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Ето и няколко подобни теми, за идеи  Peace

Боб в глинен гювеч

Бял боб в гювеч

Боб с ребра

Боб в гърне

# 4
  • Шумен
  • Мнения: 462
Ако не можеш да намериш пушени ребра вариант е да мариноваш ребра в смес от стрито кубче булъон Костиля , олио и малко настърган лук.

# 5
  • София
  • Мнения: 119
   Аз накисвам боба 1 час във вода, после сварявам малко в херметическата, в гърнето нарязвам 1 връзка магданоз, 1 копър, 2 стъка целина , 1 глава лук, 1 зелена чушка или 1-2 сухи , джоджен и чубрица . правя запръжака (единствено на боба иначе не съм и фен ) от олио в тигана и 2 супени лъжици брашно да са равни като стане златисто брашното добавям домати имам настъргани в буркани и червен пипер ври 30 сек и добавям от бульона на боба после изсипвам боба в гювеча при подправките заедно със соса и кокалите слагам там и пека 1.30 -2 ч.
  Grinning

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт