Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

помагайте

  • 4 ноем. 2008, 23:59 ч.
  • Преглеждания  947  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
  • ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • Мнения: 540
здравейте отново се допитвам до вас защото сте страхотни искам да ви попитам как трябва да опържа опашки от риба защото това трябва да е вечерята за утре или как да ги направя тези рибени опашки благодаря ви предварително  love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 17:36 от Erica

Реклама
# 1
  • Silicon Valley
  • Мнения: 216
Интересно. Само опашките ли или просто края на рибата? Аз сигурно бих ги панирала с мокра панировка( бирена най-вероятно)

# 2
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Опашки? Ами те не стават за ядене общо взето  Confused

# 3
  • Montreal
  • Мнения: 1 063
Поясни какво имаш предвид. За каква риба става въпрос? Макар че, ако ще пържиш само опашките, няма значение каква е рибата, така или иначе, едва ли стават за ядене  Laughing. Шегувам се, да не се обидиш. Разясни малко повече какво точно искаш да пържиш и все ще се намери подходяща рецепта.

# 4
  • ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • Мнения: 540
 newsm78 ами не е само опашката самата опашка е изрязана това е  края на рибата от към опашката ох много сложно за обяснение така се продава по магазините

# 5
  • София
  • Мнения: 5 001
Или я опържи(потапяш в брашно и пържиш) или може и рибена супа да направиш.....Аз лично супа бих направила,защото в частта към опашката на рибата има доста кости(пак зависи и от рибока де...)

# 6
  • София
  • Мнения: 481
Аз бих я панирала с брашно, малко бира, вода, сол, чер пипер, горчица.

# 7
  • Мнения: 707
Хайде стига де - не сте ли яли прегорялата опашка на печен шаран (примерно)  Wink. Аз доста я обичах като дете  Mr. Green.

Съвет за приготвянето не знам, но това с бирената панада май е добра идея  Peace.

# 8
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 289
Хайде стига де - не сте ли яли прегорялата опашка на печен шаран (примерно)  Wink. Аз доста я обичах като дете  Mr. Green.

Съвет за приготвянето не знам, но това с бирената панада май е добра идея  Peace.

аз опашки не съм яла Mr. Green , ама печения шаран е без панада Peace
за да се препече опашката, съответно костите да станат хрупкави, е най-добре без дебела панада...

абе май супа е най-добре.



# 9
  • Мнения: 1 981
За да се препържат опашките и да стават за хрупане /да не се усещат костите/, панировката трябва да е по тънка. Оваляй ги само в брашно с подправки и пържи.

/не съм правила до сега и не знам за коя риба говориш/

Кой ти ги даде? Какво пише на етикета? Да не са си направили майтап с теб и това да е храна за котки?  Laughing

# 10
  • ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • Мнения: 540
опашките са от толстолоп един килограм струва 3.50лв.
и няма тези кости за които пишете да се изпържат добре
те са доста големи парчета които мисля да разделя на по две и да ги опържа с някаква панировка

# 11
  • София
  • Мнения: 5 001
Щом са толстолоб - пържиш смело  Hug

# 12
  • ВЕЛИКО ТЪРНОВО
  • Мнения: 540
Щом са толстолоб - пържиш смело  Hug
благодаря ти много  love001

# 13
  • Мнения: 6 461
Рибените перчици и опашчици са ми любимите. Grinning
Когато започвам да хапвам рибка първо изгризвам опашчицата и перките.
Можеш да ги оваляш в брашно и  да ги изпържиш .

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт