Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 540
здравейте отново се допитвам до вас защото сте страхотни искам да ви попитам как трябва да опържа опашки от риба защото това трябва да е вечерята за утре или как да ги направя тези рибени опашки благодаря ви предварително  love001  love001  love001
« Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 17:36 от Erica »
Цитирай

Silicon Valley

Мнения: 216
Интересно. Само опашките ли или просто края на рибата? Аз сигурно бих ги панирала с мокра панировка( бирена най-вероятно)

Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Опашки? Ами те не стават за ядене общо взето  Confused
Цитирай

Montreal

Мнения: 1 032
Поясни какво имаш предвид. За каква риба става въпрос? Макар че, ако ще пържиш само опашките, няма значение каква е рибата, така или иначе, едва ли стават за ядене  Laughing. Шегувам се, да не се обидиш. Разясни малко повече какво точно искаш да пържиш и все ще се намери подходяща рецепта.
Цитирай

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 540
 newsm78 ами не е само опашката самата опашка е изрязана това е  края на рибата от към опашката ох много сложно за обяснение така се продава по магазините
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Или я опържи(потапяш в брашно и пържиш) или може и рибена супа да направиш.....Аз лично супа бих направила,защото в частта към опашката на рибата има доста кости(пак зависи и от рибока де...)
Цитирай

София

Мнения: 479
Аз бих я панирала с брашно, малко бира, вода, сол, чер пипер, горчица.
Цитирай


Мнения: 707
Хайде стига де - не сте ли яли прегорялата опашка на печен шаран (примерно)  Wink. Аз доста я обичах като дете  Mr. Green.

Съвет за приготвянето не знам, но това с бирената панада май е добра идея  Peace.
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 313
Хайде стига де - не сте ли яли прегорялата опашка на печен шаран (примерно)  Wink. Аз доста я обичах като дете  Mr. Green.

Съвет за приготвянето не знам, но това с бирената панада май е добра идея  Peace.

аз опашки не съм яла Mr. Green , ама печения шаран е без панада Peace
за да се препече опашката, съответно костите да станат хрупкави, е най-добре без дебела панада...

абе май супа е най-добре.



Цитирай


Мнения: 1 932
За да се препържат опашките и да стават за хрупане /да не се усещат костите/, панировката трябва да е по тънка. Оваляй ги само в брашно с подправки и пържи.

/не съм правила до сега и не знам за коя риба говориш/

Кой ти ги даде? Какво пише на етикета? Да не са си направили майтап с теб и това да е храна за котки?  Laughing
Цитирай

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 540
опашките са от толстолоп един килограм струва 3.50лв.
и няма тези кости за които пишете да се изпържат добре
те са доста големи парчета които мисля да разделя на по две и да ги опържа с някаква панировка
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Щом са толстолоб - пържиш смело  Hug
Цитирай

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Мнения: 540
Щом са толстолоб - пържиш смело  Hug
благодаря ти много  love001
Цитирай


Мнения: 6 461
Рибените перчици и опашчици са ми любимите. Very Happy
Когато започвам да хапвам рибка първо изгризвам опашчицата и перките.
Можеш да ги оваляш в брашно и  да ги изпържиш .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.