Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 ноем. 2008, 16:24 ч.

ХОРМОНИ

  • 559
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 6
МОЛЯ КАЖЕТЕ НИЩО ЗА СЛЕДНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ:
LH                   9.46   2,4-12,6
FSH                   6.08   3,5-12,5
Естрадиол   19.48   12,5-166
Пролактин   502.6   127 - 637
Прогестерон   0.435   0,2 -1,5
Тестостерон   1.32   0.22-2.9

# 1
  • В мечтите
  • Мнения: 2 343
Изглеждат добри. На кой ден ги прави? 3-5?

# 2
  • Мнения: 142
Не трябва ли съотношението  LH/FSH да е 1:2?

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 3 099
LH:FSH  по-скоро трябва да е 1 към 1.Иначе добре ми се струват резултатите. Имаш ли някакъв проблем, или просто информативно ги направи?

# 4
  • Мнения: 6
НА 5-Я ДЕН, ПРОБВАМЕ С ПРАВЕНЕТО НА БЕБЕ НО НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 3 261
И аз мисля че хормоните ти са ок , от колко време пробвате ?

# 6
  • Мнения: 19 806
От хормони почти нищо не разбирам аз, за мен всичко което е в референтните граници е добре.
Включвам се само да те посъветвам да пратиш и мъжа за спермограма, независимо колко време пробвате, че нас ни помотваха доста време с мои изследвания и се оказа че проблема ни е "мъжки"

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт