Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Обаче свинското роле да не е печено, ами да е като колбас. Продават го по магазините в едни мрежички.
Предполагам че месото се навива на руло с подправки. Обаче от там на татък какно се прави. Как го консервирам. Варя ли го? Седи ли в хладилник да узрее?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Ще питам баща ми.....Едно време се правеше у нас.Вареше се....Беше ужасно вкусно....
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Много ще съм ти благодарна TheNMaster ,

и дядо го правеше. Наистина беше страаааашно вкусно. Много по-вкусно от това по магазините. Спомням си, че и дядо го вареше. Но той вече не е между живите, така че рецетата му не мога да я разбера.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.