Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 юли 2005, 00:43 ч.
  • Преглеждания  1 479  Мнения  25  Онлайн  1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 808
Аз като ви казвах, че не ставам за кухнята... Embarassed

Сложих тази вечер елда за изсушаване във фурната, с цел да си направя от нея брашно за каши, според рецептата в библиотеката.

Така ама я забравих smile3555... и тя взела, че се поопекла #Crazy
Ами сега? newsm78
Дали много сбърках Thinking

Реклама
# 1
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Mмммда Simple Smile
Направи нещо за вас, а на Тони вземи нова елда; също вземи кухненски таймер. Дзън!

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 808
Хм...значи трябва да я хвърля. Аз това нещо няма да го ям Crossing Arms
И ще взема да взема една инстнатна елдена каша, че да не се занимавам с неща дето не ми идат отръки  Embarassed

# 3
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Ха, предавачка - колко бързо се предаде, на първия опит още! Twisted Evil

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 808
Не е вяврно, пък  Crossing Arms
Направих 3 вида вида пюрета - ябълга, морков и сливи и дори кубчетата са вече в торбички във фризера....аааа, видя ли че и аз ставам за нещо Mr. Green

# 5
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Ами пробвай пак с елдата тогава. Не е сложно. Само разъркваш чат-пат, и след час примерно на слаба фурна я вадиш (Дзън! каза таймера) и смилаш. После ще си имаш брашно Simple Smile

# 6
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 808
Абе аз и това го бърках, ама накрая взях, че го забравих.
А какво му има като е леко запечено, то не е изгоряло. Дори на вкус сякаш стана малко по-добро  Thinking

# 7
  • София
  • Мнения: 3 550
С какво я смилаш тази елда? С кафемелачка ли? Опасявам се, че ще има дъх на кафе.

# 8
  • Видин
  • Мнения: 5 409
Аз я варя елдата както си е на зърна и след това я пасирам. Не съм я пекла и смилала, така ми се вижда по бързо и лично за мен е по-лесно. Слагам на котлона, преглеждам 3-4 теми във форума Wink и тя се сварилааа Laughing

# 9
  • София
  • Мнения: 10 959
И аз вече така правя.Първата елда я правих на брашно, обаче втория пакет ме домързя нещо EmbarassedИ така - сега накисвам направо зърната от предната вечер и те на сутринта са готови, едни цъфнали такива - само леко кипвам да поизври водата за 2 минутки, хоп в блендерчето - те ти каша WinkС масло и сирене много я уважаваме - става като крем Mr. Green

# 10
  • Мнения: 5 684
Елдата и аз от самото на4ало варя и пасирам, не съм я пекла. Сега даже ве4е не я и пасирам а леко понама4квам с оная домакинска джаджа за картофено пюре.

# 11
  • Boulevard of broken dreams
  • Мнения: 787
Не съм капацитет, но и аз да се изкажа - аз също направо варя и пасирам. Друг е въпросът, че Мартин с нищо не я иска - ни с пюре, ни с плодове.... Sad

# 12
  • Мнения: 6 545
Много гадна става елдата като се изпече...писала съм ви колко бях ужасена...брашното горчи и е много гадно, а бебко стоически си  беше изял кашата и аз умрях от гузна съвест после.....
Само варена е супер....

# 13
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 808
Много гадна става елдата като се изпече...
Така ли? На мен пък повече ми хареса вкуса на опечените зърна, отколкота на суровите newsm78
Що ли не пробвам аз как ще и се отрази на Тони?

# 14
  • Мнения: 6 545
Ами незнам дали аз не бях сбъркала нещо при приготвянето, но резултата беше потресающ

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт