Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора

Стара Загора

Мнения: 3 808
Аз като ви казвах, че не ставам за кухнята... Embarassed

Сложих тази вечер елда за изсушаване във фурната, с цел да си направя от нея брашно за каши, според рецептата в библиотеката.

Така ама я забравих smile3555... и тя взела, че се поопекла #Crazy
Ами сега? newsm78
Дали много сбърках Thinking
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 837
Mмммда Smile
Направи нещо за вас, а на Тони вземи нова елда; също вземи кухненски таймер. Дзън!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 3 808
Хм...значи трябва да я хвърля. Аз това нещо няма да го ям Crossing Arms
И ще взема да взема една инстнатна елдена каша, че да не се занимавам с неща дето не ми идат отръки  Embarassed
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 837
Ха, предавачка - колко бързо се предаде, на първия опит още! Twisted Evil
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 3 808
Не е вяврно, пък  Crossing Arms
Направих 3 вида вида пюрета - ябълга, морков и сливи и дори кубчетата са вече в торбички във фризера....аааа, видя ли че и аз ставам за нещо Mr. Green
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 837
Ами пробвай пак с елдата тогава. Не е сложно. Само разъркваш чат-пат, и след час примерно на слаба фурна я вадиш (Дзън! каза таймера) и смилаш. После ще си имаш брашно Smile
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 3 808
Абе аз и това го бърках, ама накрая взях, че го забравих.
А какво му има като е леко запечено, то не е изгоряло. Дори на вкус сякаш стана малко по-добро  Thinking
Цитирай

София

Мнения: 3 550
С какво я смилаш тази елда? С кафемелачка ли? Опасявам се, че ще има дъх на кафе.
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Аз я варя елдата както си е на зърна и след това я пасирам. Не съм я пекла и смилала, така ми се вижда по бързо и лично за мен е по-лесно. Слагам на котлона, преглеждам 3-4 теми във форума Wink и тя се сварилааа Laughing
Цитирай

София

Мнения: 9 117
И аз вече така правя.Първата елда я правих на брашно, обаче втория пакет ме домързя нещо EmbarassedИ така - сега накисвам направо зърната от предната вечер и те на сутринта са готови, едни цъфнали такива - само леко кипвам да поизври водата за 2 минутки, хоп в блендерчето - те ти каша WinkС масло и сирене много я уважаваме - става като крем Mr. Green
Цитирай


Мнения: 5 632
Елдата и аз от самото на4ало варя и пасирам, не съм я пекла. Сега даже ве4е не я и пасирам а леко понама4квам с оная домакинска джаджа за картофено пюре.
Цитирай

Boulevard of broken dreams

Мнения: 774
Не съм капацитет, но и аз да се изкажа - аз също направо варя и пасирам. Друг е въпросът, че Мартин с нищо не я иска - ни с пюре, ни с плодове.... Sad
Цитирай


Мнения: 6 026
Много гадна става елдата като се изпече...писала съм ви колко бях ужасена...брашното горчи и е много гадно, а бебко стоически си  беше изял кашата и аз умрях от гузна съвест после.....
Само варена е супер....
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 3 808
Много гадна става елдата като се изпече...
Така ли? На мен пък повече ми хареса вкуса на опечените зърна, отколкота на суровите newsm78
Що ли не пробвам аз как ще и се отрази на Тони?
Цитирай


Мнения: 6 026
Ами незнам дали аз не бях сбъркала нещо при приготвянето, но резултата беше потресающ
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора