Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Петел

  • 14 юли 2005, 20:12 ч.
  • Преглеждания  3 886  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 159
Свекъра ми ми донесе месо от домашен петел. По точно бутовете и филето. Дайте идеи как да го сготвя. Правила съм с ориз и печено и супа съм правила ама нещо става безвкусна. Напишете ми нещо изпитано и по различно.

Реклама
# 1
  • на върха
  • Мнения: 6 462
Ей тука съвсем скоро я бистрихме тази тема Grinning
При мен най- добре се получава като набутам всичко в гювеч с много лук, вино и подправки.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Скоро готвих от тези пернати  Laughing с прясно зеле. Много хубаво стана. Само че преди това го варих около 30 мин в тенджерата под налягане и после в гювеча - на дъното малко мазнина с червен пипер, после половината зеле, месото и пак зеле. След 3 часа пачене стана екстра.
П.С. Според бабата ма мъжа ми дори не е нужно да са вари петела специално за зелето. Зелето спомагало за доброто увиране на каквото и да е месо. Обаче аз това не съм го пробвала. Не ми се рискува като че ли точно с петел.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт