Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 159
Свекъра ми ми донесе месо от домашен петел. По точно бутовете и филето. Дайте идеи как да го сготвя. Правила съм с ориз и печено и супа съм правила ама нещо става безвкусна. Напишете ми нещо изпитано и по различно.
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Ей тука съвсем скоро я бистрихме тази тема Very Happy
При мен най- добре се получава като набутам всичко в гювеч с много лук, вино и подправки.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Скоро готвих от тези пернати  Laughing с прясно зеле. Много хубаво стана. Само че преди това го варих около 30 мин в тенджерата под налягане и после в гювеча - на дъното малко мазнина с червен пипер, после половината зеле, месото и пак зеле. След 3 часа пачене стана екстра.
П.С. Според бабата ма мъжа ми дори не е нужно да са вари петела специално за зелето. Зелето спомагало за доброто увиране на каквото и да е месо. Обаче аз това не съм го пробвала. Не ми се рискува като че ли точно с петел.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.