Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Eдно въпросче?

  • 9 ноем. 2008, 18:07 ч.
  • Преглеждания  1 547  Мнения  20  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 423
Понеже спорим, искам и вас да попитам - слагате ли вода в тавичката на скарата,когато печете филета, риба и т.н.?

Реклама
# 1
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 406
Не, защо Rolling Eyes?

# 2
  • Мнения: 423
аз не слагам, но с мъжа ми спорим и реших да се допитам и до вас, все пак нямам самочувствие, че с всичко съм наясно! Благодаря ти.

# 3
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Майка ми слага.

# 4
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 406
Това сигурно да са по-крехки, но аз пък винаги предварително ги мариновам, така че от вода няма нужда.

# 5
  • Мнения: 10 012
schr , ами просто пробваш, един път печеш с водичка, другия - без вода, и както ви хареса повече. Факт е, че някои слагат вода, аз лично - не, но ще пробвам и с вода.  bouquet

# 6
  • Мнения: 974
Аз слагам, но и скарата ми работи само, ако има вода. Преди на друга скара също съм слагала, но най-вече при печене на риба, остава по-сочна и не мирише толкова много Peace

# 7
  • Мнения: 4 279
не слагам,само напръсквам леко с вода Peace

# 8
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Аз слагам ,защото по лесно се мие тавичката.
Иначе много се омазнява и ако месото е по мазно... Sick
ми окапват ръцете докато умия.
Но ако въпроса е дали после по някакъв начин се използва или консумира
категорично  Naughty

# 9
  • Мнения: 423
Ами благодаря на всички за отговорите. пак никой не спечели баса Wink, ама следващия път ще сложа малко водичка и ще видим как става по-добре.

# 10
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
Когато има в тавичката вода , единствено се мие по - лесно . Няма никакъв друг ефект.

# 11
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Когато има в тавичката вода , единствено се мие по - лесно . Няма никакъв друг ефект.
Това е много добра причина!

# 12
  • Мнения: 2 549
А в упътването на мойта пише, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се сложи вода. И си има разграфено даже за мин и макс количество на водата. Нямам обяснение защо, но просто така пише в "юзър гайда" Laughing . Може би има значение и вида скара newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 09:06 от Krische

# 13
  • Мнения: 13 539
Мисля, че вода се слага първо, за да е стане по-сочна скарата, особено ако е кайма и второ, за да не се запали събраната отдолу мазнина.

# 14
  • София
  • Мнения: 5 001
И аз слагам вода в тавичката.Не знам дали влияе за сочността но определено я измивам по-бързо и лесно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт