Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 41
Заради себе си и заради мн. въпроси с неизяснен отговор Ви моля отново да обсъдим темата, защтото ДНЕС той е още по наболял сред репродунтивното общество в света, не само у нас, а изследванията макар и бавно променят картината малко по-малко всяка година. Моля за инфо, като ще се радвам на мнения и споделен опит  Heart Eyes

Няма лекар и познат да не сам разпитала и вс. казват: "ХЛАМИДИЯ" има вс. втори лекува се.

След два месеца в нета и из Форумите установих, че проблем за незабеременяване/какавто е моя/ създава половата - Trahomatis и то установен антиген със секрет.
Моят тест + Директен  Clearview Chlamydia Test - в гинекологичен кабинет/. Е, пих веднага Summamed 1g - първи ден, по 500mg - втори и трети.
По това време мъжът ми направи микробиологии на урина, уретрен секрет и еякулат, хламидия  + уретрен секрет.  Микробиологии - уретра - масово епителни клетки /няма Микоплазми и Уреплазми/, с изключение на еякулата - Enterococcus faecalis - 10^4, 0- 5 - левкоцита на поле, 0-3 двойки Gr (-) коки -   на ПОЛЕ. По антибиограмата вс. беше резистентно освен TAVANIC - 14 дни по 500 mg с надежда да убие и ХЛАМИДИЯ.

Аз не правих контрола и микробиология защото бях пила неотдавна Summamed и беше рано.
Серологичните ни изсведвания са  в Кандиларов :    |референтни гр. 0 - 1.1|
МОЙТЕ -  ELIAgen Chlamidia trach. -  IgG - 0.3 ;   IgА - 0.2 ;  IgМ - 0.3.          -  (18 дни след лечение  Summamed )

НЕГОВИТЕ - ELIAgen Chlamidia trach. - IgG - 0.7 ;   IgА - 0.7 ;  IgМ - 1.1 - ГРАНИЧЕН!!!, 

Сега сме на контрола /25 дни вече/ и ще видим, аз съм скептична, TAVANIC е широкоспектарен и недотам подходящ за ХЛАМИДИЯ, но дано да сме избили всичко. Иначе още антибиотици.

Вече взех да претръпвам минах през вс. фази на депресията, но не помада и затова само смело напред. Само дето сам нетърпелива да се изчистим от гадините и да направя проходимост на тръби, а мъжът ми спермограма и да видим с какво се сблъскваме в крайна сметка.
Бях онзи ден при Владимиров /1-ви преглед/ и знам от Форума , че той е привърженик на Хдротубация а пък аз искам да видя "черно на бяло" тръби има и ли няма, и как са ... Препоръчайте ми как да се изследвам от тук  нататък? Много искам ДЕТЕ, и сам готова на ВСИЧКО!

Моля пишете ако има някой минал по моя път и му се връща назад за да сподели. Hug
От сърце благодаря от мое и от името на вс. които биха намерили някой др. отговор за себе си прелиствайки форумите. Аз поне от Вас научих как да разчитам сама изследвания да се ориентирам в диагнозите и показателите, колкото е да е неориентирано. Защото открих, че тези на които се доверяваме и разчитаме за помощ са в голяма степен неспособни да ни излекуват и да ни помогнат! Благодаря ВИ   bouquet Без Вас сега нямаше и да знам , че имам ХЛАМИДИЯ, защото кравните НИ изследвания от Кандиларов са почти отрицателни!

# 1
  • София
  • Мнения: 2 901
rangely за хламидията доста сме коментирали във теми които са пускани по този проблем,ако ти се рови ще ги откриеш ,не се притеснявай със подходящо лечение ще  преборите тези упорити гадини.Попаднали сте на д-р Владимиров който е много добър специалиаст,той ще ви насочи кое,кога и как да изследвате и ти пожелавам с негова помощ в близкото бъдеще  да видиш двете чертички.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт