Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Искам бебе
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 679
Момичета,моля ви да коментирате резултатите ми от хормоналните изследвания,защото съм чак след седмица на гинеколог,а нещо се притесних като ги видях!Правени са на 3ти ден от М при 29дневен цикъл.Много ви благодаря предварително  bouquet

естрадиол-21,0 pg/ml   (фол.фаза 39-189.0)

LH-6,11 mIU/ml   (фол.фаза 1-18)

тестостерон-0,42 ng/ml   (жени-0,05-0,73)

FSH-5,34 mIU/ml   (фол.фаза 3.09-7.9)
Цитирай


Мнения: 2 361
Съотношението на ЛХ и ФСХ е в идеалния вариант, ако е около 1,2 в полза на ФСХ. Когато ЛХ е много повече от ФСХ, има съмнение за поликистоза.
Естрадиолът е индиректен показател за наличието на качествена яйцеклетка. Той е динамичен хормон и следващият месец може да бъде в норма. Един месец не е показателен, затова повтори изследването следващия месец.
Успех! Peace
Цитирай

София

Мнения: 2 679
Много ти благодаря,Hope,т.е. този месец най-вероятно няма да имам ову,аз поне така го разбирам този нисък естрадиол Confused
Цитирай


Мнения: 2 361
Не е задължително да нямаш. По-скоро не се знае, дали яйцеклетката, която ще се отдели, ще е качествена.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.