Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 5
Трябва ми помощ от специалист за разчитане на резултати от хормонално изследване.
Направено е в петия ден на последното "подобие" на цикъл.

   Prolactin   196.05   mlU/l   М(83.0 - 414), Ж(90 - 523)

   LH   7.91   IU/l   М(1.0-5.Cool Ж(фол 1.9-8.0; овул 11.3-59.0; лут 0.8-

   FSH   4.77   IU/l   М(1.0-10.5) Ж(фол 2.4-9.3; овул 3.9-13.3; лут 0.6-

   Estradiol   0.177   nmol/l   М(0.0-0.13) Ж(фол 0.08-0.79; овул 0.7-2.1; лут 0.0


Цитирай


Мнения: 287
Резултатите Ви са в границите на нормата.
Цитирай


Мнения: 5
Много Ви благодаря за отговора. В известен смисъл ме успокои, но сега остава някой да намери причината за липсата на цикъл, която както вече разбрах определено не е в хормоналните ми равнища...
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.