Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 17 ноем. 2008, 16:46 ч.
  • Преглеждания  1 616  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Искам да опека свинско. Имам филе. Но искам да стане с хрупкава твърда коричка от всички страни, а вътре крехко и сочно. Как се прави това? Само по ресторантите съм го яла. Дано съм успяла да обясна какво точно искам

Реклама
# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 303
парчето месо се маринова.
аз слагам соев сос, мед (захарен сироп или кафява захар - важно е, защото при висока Т се карамелизира и запечатва месото и прави коричката хрупкава  Wink), подправки, бяло вино или лимонов сок.

абе маринатата е по избор, но да има мед или захар.

загрява се добре мазнина и месото се пържи от всички страни бързо, че да се запечата и карамелизира.

после се прехвърля в тавичка с останалата марината и се покрива с фолио.
на слаба фурна се оставя да се изпече и отвътре.

градуси и минути не мога да ти дам, защото зависи от големината на парчето месо Peace

ето тук съм дала рецепта за глазирано пилешко филе (пак е цяло парче)
можеш да видиш коричката и вътре как изглежда

# 2
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Писах ти на ЛС, защото имам няколко идиотски въпроса  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт