Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в мечтания дом с любимите мъже...

Мнения: 156
Эдравейте. Искам да направя шницели ,но незнам каква трябва да е панировката .Вие как ги правите? 
Цитирай

София

Мнения: 5 000
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...
Цитирай

област Софийска

Мнения: 1 643
Ами аз ги овалвам само в яйце и галета и става много вкусно. Понякога правя двойна панировката, друг път единична. Специална панировка за шницелите не забърквам.
Зарко не е уточнила за какъв шницел става дума.
Цитирай


Мнения: 1 442
Само в разбито яйце потапям и пържа - това всъщност се отнася за готово купените шницели, а те са си оваляни в галета (като чуя шницел и го свързвам с полуфабрикатите от магазина 35)
« Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 03:06 от Dobitu »
Цитирай

София

Мнения: 3 536
Правя ги само с яйце и галета Peace
Цитирай

München

Мнения: 2 567
Яйце-галета-яйце-корнфлейкс от по-обикновения, с мед например. Стават хрупкави и леко сладки  chef
Цитирай


Мнения: 6 461
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...
Напълно вярно. Very Happy

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.