Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 ноем. 2008, 19:46 ч.

въпрос за шницели-панировка

  • 2 717
  • 6
  •   1
Отговори
  • в мечтания дом с любимите мъже...
  • Мнения: 156
Эдравейте. Искам да направя шницели ,но незнам каква трябва да е панировката .Вие как ги правите? 

# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...

# 2
  • област Софийска
  • Мнения: 1 686
Ами аз ги овалвам само в яйце и галета и става много вкусно. Понякога правя двойна панировката, друг път единична. Специална панировка за шницелите не забърквам.
Зарко не е уточнила за какъв шницел става дума.

# 3
  • Мнения: 1 524
Само в разбито яйце потапям и пържа - това всъщност се отнася за готово купените шницели, а те са си оваляни в галета (като чуя шницел и го свързвам с полуфабрикатите от магазина Joy)

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 03:06 от Dobitu

# 4
  • София
  • Мнения: 3 541
Правя ги само с яйце и галета Peace

# 5
  • München
  • Мнения: 2 567
Яйце-галета-яйце-корнфлейкс от по-обикновения, с мед например. Стават хрупкави и леко сладки  chef

# 6
  • Мнения: 6 461
За мен шницел не е от кайма,а от тънко начукано и овкусено месо....Панировката е брашно,яйце,галета...
Напълно вярно. Grinning



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт