В навечерието на Нова година и Коледа сме обзети от трепетно очакване да се случи нещо ново и вълнуващо. Склонни сме да сме по-добри и съпричастни, да мечтаем повече, да желаем да се променим. Правим равносметка за изминалите години и подреждаме приоритетите си - за какво мечтаем, за какво се молим и какво сънуваме с копнеж...
Не е тайна, че за всички нас от Зачатие, най-голямата мечта е да станем родители.
 
Разкажете ни за пътя, който извървявате към своето съкровище, за моментите, които ви зареждат с нови сили, за приятелите, които ви подкрепят. Нарисувайте своята приказка, покажете ни вашия вълшебен свят, който ще изградите за най-прекрасното нещо - детето! Покажете на всички, че сте влюбени, млади, прекрасни  и уверени в себе си, че сте силни и устремени към своята мечта!
Изпратете ни разказ, приказка, стих, есе, картина или снимка - всичко, което може да опише по най-изразителен начин вашето "Коледно желание".

Включете се и вие в коледните инициативи на Сдружение "Зачатие" - подкрепете двойка с репродуктивен проблем или зарадвайте едно дете!

За трета поредна година Сдружение "Зачатие" организира благотворителна акция под надслов "Коледа в Роман". Инициативата се състои в събиране на дарения за подаръци за децата в дома в гр. Роман, област София.  Включи се и ти! Миналата година, благодарение на задружните ни усилия, успяхме да съберем над 6 000 лв и сътворихме незабравим празник за децата Simple Smile
Да направим нещо добро за децата, лишени от родителски грижи!
"Коледа в Роман" - дискусия във форума и работна тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=31374.0

Всички, които искат да помогнат да се сбъднат няколко мечти и да доставят радост на дечицата в с. Роман могат да изпратят своя подарък на банковата сметка на сдружението като в основание напишат описаните по-долу основания за превод:

Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
Сдружение Зачатие
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF

с основания:

- Коледно бебе
(за подпомагане на двойки)
- Коледа в Роман
(за подпомаганe на децата в дома)

Пощенски адрес:

Мария Маринова Стирянова
ул. Климент Охридски 62, ап.3
6001 Стара Загора


http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 889&Itemid=31