Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Баден Баден,Germany

Мнения: 95
Имам една молба..каква рецепта за да приготвя кисело зеле с пушени ребра, пушено месо?  В какъв съд??Гювеч или не...Благодаря ви предварително Hug
Цитирай

София

Мнения: 5 000
В гювеч или в йенска също става....
Най-мързеливия начин е да позадушиш нарязаното кисело зеле в тенджера с олио и 1 глава ситно нарязан лук.Като се позадуши,прибавяш 1 с.л. червен пипер,черен пипер на вкус,2 дафинови листа.Прехвърляш в гювеча(или йената),слагаш пушеното месо(но да е покрито със зелето),2 ч.ч вода.Слагаш капак и буташ във фурната.След като заври,намаляваш на 150 градуса и печеш....Абе забравяш го за няколко часа  Laughing
Става мозък!
Цитирай

Германия

Мнения: 489
Не става ли и без да се задушава предварително? Аз така правих прясно зеле с пилешко направо в гювеча, само го намачках малко със сол, и стана страхотно.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Кисело зеле не се мачка със сол.Прясното може да се мачка.

Става и без да се заудшава,но иначе става по-вкусно  Peace
Цитирай

Baile Átha Cliath

Мнения: 3 219
Ами аз правих преди няколко дни със свинско. Нарязах киселото зеле, сложих около 2-3 пръста в гювеча, после месото, отгоре пак покрих с 2 пръста зеле, поръсих с червен пипер и залях с малко зелева чорба. Пекох го около 2часа във фурна, стана чудно Peace
Цитирай
Да, най-важното е червения пипер - слагай смело Smile
Цитирай

Баден Баден,Germany

Мнения: 95
Благодаря ви момичета..ще кажа как е станало,тази вечер ще го готва.
Цитирай


Мнения: 6 395
правя и пилешки бутчета горе долу като TheNMaster
купешко кисело зеле най отдолу в йена, от горе картофи, най - от горе бутчетата, подправки по вкус, малко водичка, слагаш капака и печеш до готовност на месото
Цитирай

Sofia

Мнения: 214
А зс епробвах днес точно така ,но с пилешко месо,което предварително сварих.Страхотно стана!
Цитирай

Baile Átha Cliath

Мнения: 3 219
Може и сурово да го сложиш пилето, пак вкусно става.
Цитирай


Мнения: 6 395
и аз сурово пиле слагам
ще стане и с наденица много вкусно
Цитирай

София

Мнения: 9 920
Ами аз правих преди няколко дни със свинско. Нарязах киселото зеле, сложих около 2-3 пръста в гювеча, после месото, отгоре пак покрих с 2 пръста зеле, поръсих с червен пипер и залях с малко зелева чорба. Пекох го около 2часа във фурна, стана чудно Peace
правя така,но в тенджерата
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.