Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Баден Баден,Germany
  • Мнения: 95
Имам една молба..каква рецепта за да приготвя кисело зеле с пушени ребра, пушено месо?  В какъв съд??Гювеч или не...Благодаря ви предварително Hug

# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
В гювеч или в йенска също става....
Най-мързеливия начин е да позадушиш нарязаното кисело зеле в тенджера с олио и 1 глава ситно нарязан лук.Като се позадуши,прибавяш 1 с.л. червен пипер,черен пипер на вкус,2 дафинови листа.Прехвърляш в гювеча(или йената),слагаш пушеното месо(но да е покрито със зелето),2 ч.ч вода.Слагаш капак и буташ във фурната.След като заври,намаляваш на 150 градуса и печеш....Абе забравяш го за няколко часа  Laughing
Става мозък!

# 2
  • Германия
  • Мнения: 489
Не става ли и без да се задушава предварително? Аз така правих прясно зеле с пилешко направо в гювеча, само го намачках малко със сол, и стана страхотно.

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
Кисело зеле не се мачка със сол.Прясното може да се мачка.

Става и без да се заудшава,но иначе става по-вкусно  Peace

# 4
  • Baile Átha Cliath
  • Мнения: 3 219
Ами аз правих преди няколко дни със свинско. Нарязах киселото зеле, сложих около 2-3 пръста в гювеча, после месото, отгоре пак покрих с 2 пръста зеле, поръсих с червен пипер и залях с малко зелева чорба. Пекох го около 2часа във фурна, стана чудно Peace

# 5
Да, най-важното е червения пипер - слагай смело Simple Smile

# 6
  • Баден Баден,Germany
  • Мнения: 95
Благодаря ви момичета..ще кажа как е станало,тази вечер ще го готва.

# 7
  • Мнения: 6 395
правя и пилешки бутчета горе долу като TheNMaster
купешко кисело зеле най отдолу в йена, от горе картофи, най - от горе бутчетата, подправки по вкус, малко водичка, слагаш капака и печеш до готовност на месото

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 214
А зс епробвах днес точно така ,но с пилешко месо,което предварително сварих.Страхотно стана!

# 9
  • Baile Átha Cliath
  • Мнения: 3 219
Може и сурово да го сложиш пилето, пак вкусно става.

# 10
  • Мнения: 6 395
и аз сурово пиле слагам
ще стане и с наденица много вкусно

# 11
  • София
  • Мнения: 9 959
Ами аз правих преди няколко дни със свинско. Нарязах киселото зеле, сложих около 2-3 пръста в гювеча, после месото, отгоре пак покрих с 2 пръста зеле, поръсих с червен пипер и залях с малко зелева чорба. Пекох го около 2часа във фурна, стана чудно Peace
правя така,но в тенджерата

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт