Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 ноем. 2008, 11:13 ч.
  • Преглеждания  4 076  Мнения  34  Онлайн  1
Отговори
  • starazagora
  • Мнения: 131
Здравейте.Искам да разбера как приготвя всяка една от вас миш маша.Благодаря ви.

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 749
Първо запържвам лук,добавям нарязан печен пипер,домати от консерва.Като се запържат пипера и доматите слагам смес от 2 яйца и натрошено сирене,разбърквам и махам от котлона.Поръсвам накрая с магданоз. Peace

# 2
  • Мнения: 304
 Peaceи аз така го правя-става много добре Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 4 291
Запържвам лука, слагам ситно нарязана чушка (да не е печена),
домати нарязани на ситно или на ренде, оставям да къкри на тих огън.
Като поизврат доматите слагам разбърканите яйца със сирене, бъркам още няколко минути.
Ако сирене ми е обезсолено, слагам малко вегета, иначе ако е достатъчно солено
сол не слагам, накрая поръсвам с магданоз.

Вкусът на миш-маша със сурови чушки повече ни допада от този с печени, поне ние така го харесва у дома  Laughing

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Олио, лук на по-едри парченца, печени и обелени чушки (много мразя миш-маш с все люспите  Close), домат не слагам. Накарая - сиренето и яйцата. Гледам да ми преобладават чушките. Обикновено слагам червени, при все, че обичам зелените повече, но за миш-маш с червените става по-вкусно. Сол и черен пипер на вкус, магданоз също не слагам  Simple Smile

# 5
  • София
  • Мнения: 4 291
Блонди, ще ти направя миш-маш не с печени чушки и при това зелени, сигурна съм, че ще ти хареса, чушките са толкова ситно нарязани, че една люспа няма да усетиш  Peace

# 6
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Блонди, ще ти направя миш-маш не с печени чушки и при това зелени, сигурна съм, че ще ти хареса, чушките са толкова ситно нарязани, че една люспа няма да усетиш  Peace

Ще чакам  Hug  Simple Smile

# 7
  • Мнения: 8 435
Със сурови чушки го правя - зелени, за да контрастират с доматите. И всичко нарязано на едро.

# 8
  • област Софийска
  • Мнения: 1 680
Олио, лук на по-едри парченца, печени и обелени чушки (много мразя миш-маш с все люспите  Close), домат не слагам. Накарая - сиренето и яйцата. Гледам да ми преобладават чушките. Обикновено слагам червени, при все, че обичам зелените повече, но за миш-маш с червените става по-вкусно. Сол и черен пипер на вкус, магданоз също не слагам  Simple Smile
newsm10 По същия начин и аз. Понякога слагам и домат, но мнооооого малко, за вкус. И обичам да е с повечко сиренце, така че него не го жаля.

# 9
  • Мнения: 5 003
Олио, лук на по-едри парченца, печени и обелени чушки (много мразя миш-маш с все люспите  Close), домат не слагам. Накарая - сиренето и яйцата. Гледам да ми преобладават чушките. Обикновено слагам червени, при все, че обичам зелените повече, но за миш-маш с червените става по-вкусно. Сол и черен пипер на вкус, магданоз също не слагам  Simple Smile
Абсолютно по същия начин.

# 10
  • Torrevieja,España
  • Мнения: 1 505
Много варианти правя,всеки път е според зависи какво имам в хладилника.
Правя от пе4ени 4ушки с кисело мляко само.
Правя от пе4ени 4ушки с малко доматен сос,сирене и яйца накрая.
Правя от пе4ени 4ушки с топено сирене,малко доматен сос и яйца.
Правя от зелени 4ушки със сирене и яйца.
Сигорно има и о6те варианти които съм правила,но сега не се се6там.

# 11
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Печени и обелени чушки от буркан, които нарязвам и слагам в тиган със загрято олио. После добавям 4-5 супени лъжици брашно и задушавам леко. После слагам и 3 яйца, 150 грама сирене, малко черен пипер и сол и е готово. Peace

# 12
  • София
  • Мнения: 1 341







Миш маша го правя като всички вас, с една малка разлика -
яйцата ги чуквам директно в манджата и бавно и леко разбърквам,така че яйцето да стане на едри "парчета" за да се усеща когато се яде.Слагам и много магданоз.

# 13
  • област Софийска
  • Мнения: 1 680
И аз чуквам директно яйцата в миш-маша, не ги разбивам предварително, а сиренето веднага като сваля тигана от котлона.

# 14
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
И аз директно чуквам яйцата вътре и веднага слагам и сиренето. Магданоз не слагам. Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт