Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 566
Момичета помолих свекървата да ми купи свинско бонфиле за да направя на мъжо за обяд  и тя ми донесе 2 кг #Crazy Нямало друго ooooh!
Вкъщи го яде само мъжа ми , а  на филето пише да се използва преди 24ти. Как да го съхраня по-дълго? Може ли да се замрази или може би в някаква марината?
Цитирай


Мнения: 7 473
Замрази го  Peace
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
Peace
Цитирай


Мнения: 566
Ами и на мен това ми беше първото хрумване , ама свекървата и мъж ми викат ,че ако го замразя после за нищо нямало да става , по-добре да го изхвъря Rolling Eyes И аз понеже такова месо нито ям , нито съм го готвила до сега реших,че може пък да има нещо по-специфично.
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Не е вярно - вкъщи редовно замразявам свинско месо. Лично филето го нарязвам на пържолки и го слагам в плик. После размразявам и пека или пържа. Няма никакъв проблем, повярвай.
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Можеш да направиш част от него като кайзер.
Слагагаш го за две седмици в морска сол.
После за 12 часа го изкисваш във вода.
Слагаш го между две салфетки от домакинско руло,
слагаш в една тава червен пипер,чер пипер,чубрица и други подправки каквито обичате в къщи.Натриваш хубаво месото в тези подправки и го закачаш малко да се обветри.
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Абсолютно никакъв проблем няма със замразяването на бонфилето. Миналата година мъжът ми донесе от село доста килограми такова. Нарязах го и във фризера. После размразяваш и готвиш. Никакъв проблем.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.