Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Никулден

  • 26 ноем. 2008, 16:13 ч.
  • Преглеждания  1 368  Мнения  17  Онлайн  1
Отговори
  • BG Sofia
  • Мнения: 31
Каква риба ще готвите и разбира се как?Дайте някакви идеи,че съм пълна скръб в кухнята!

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

# 2
  • София
  • Мнения: 1 341






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.

# 3
  • Мнения: 1 871
Винаги пълня шаран около 1.5-2 кг. Плънката е орехи, ориз /става по-леко с него/, лук, праз, зелен лук, много зелени подправки. Отгоре се слагат резени лимони, пече се с бяло вино.

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
Наскоро имаше тема за Никулден ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0


Вътре съм написала моя вариант за Никулденска риба....Адски вкусна,бърза и безотказна рецепта  Peace

# 5
  • България
  • Мнения: 295
шаран пържен и смадок сте правя

# 6
  • Горно нанадолнище
  • Мнения: 2 005
винаги пълня шаран  Peace

# 7
  • София
  • Мнения: 77






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
И аз така , но винаги остава  Sad

# 8
  • пловдив
  • Мнения: 243
Чувствам се направо пренебрегната,нали има тема за Никулден! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0

# 9
  • София
  • Мнения: 11 051
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

Аз съм на същото меню. А шаран не мога даже да преглътна  Sick

# 10
  • BG Sofia
  • Мнения: 31
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!

# 11
  • София
  • Мнения: 5 001
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Що да се разпадне? Няма страшно от таквиз работи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Овкусяваш си филето(посоляваш,поръсваш с млян черен пипер,напръскваш с лимонов сок.Оставяш да отлежи.Преди да го метнеш на скарата добре го омазняваш и....Докато се обърнеш-то станало  Hug Hug Hug Hug

# 12
# 13
  • Мнения: 1 483
Правя шаран пълнен с орехи и лук в доматен сос.

# 14
  • София
  • Мнения: 2 003
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт