Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 ноем. 2008, 16:13 ч.

Никулден

  • 1 391
  • 17
  •   1
Отговори
  • BG Sofia
  • Мнения: 31
Каква риба ще готвите и разбира се как?Дайте някакви идеи,че съм пълна скръб в кухнята!

# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

# 2
  • София
  • Мнения: 1 340






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.

# 3
  • Мнения: 1 912
Винаги пълня шаран около 1.5-2 кг. Плънката е орехи, ориз /става по-леко с него/, лук, праз, зелен лук, много зелени подправки. Отгоре се слагат резени лимони, пече се с бяло вино.

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
Наскоро имаше тема за Никулден ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0


Вътре съм написала моя вариант за Никулденска риба....Адски вкусна,бърза и безотказна рецепта  Peace

# 5
  • България
  • Мнения: 295
шаран пържен и смадок сте правя

# 6
  • Горно нанадолнище
  • Мнения: 2 005
винаги пълня шаран  Peace

# 7
  • София
  • Мнения: 77






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
И аз така , но винаги остава  Sad

# 8
  • пловдив
  • Мнения: 243
Чувствам се направо пренебрегната,нали има тема за Никулден! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0

# 9
  • София
  • Мнения: 11 243
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

Аз съм на същото меню. А шаран не мога даже да преглътна  Sick

# 10
  • BG Sofia
  • Мнения: 31
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!

# 11
  • София
  • Мнения: 5 001
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Що да се разпадне? Няма страшно от таквиз работи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Овкусяваш си филето(посоляваш,поръсваш с млян черен пипер,напръскваш с лимонов сок.Оставяш да отлежи.Преди да го метнеш на скарата добре го омазняваш и....Докато се обърнеш-то станало  Hug Hug Hug Hug

# 12
# 13
  • Мнения: 1 487
Правя шаран пълнен с орехи и лук в доматен сос.

# 14
  • София
  • Мнения: 2 009
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт