Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора

BG Sofia

Мнения: 31
Каква риба ще готвите и разбира се как?Дайте някакви идеи,че съм пълна скръб в кухнята!
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Smile Шаран не обичам хич  Sick
Цитирай

София

Мнения: 1 341






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
Цитирай


Мнения: 1 720
Винаги пълня шаран около 1.5-2 кг. Плънката е орехи, ориз /става по-леко с него/, лук, праз, зелен лук, много зелени подправки. Отгоре се слагат резени лимони, пече се с бяло вино.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Наскоро имаше тема за Никулден ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0


Вътре съм написала моя вариант за Никулденска риба....Адски вкусна,бърза и безотказна рецепта  Peace
Цитирай

България

Мнения: 295
шаран пържен и смадок сте правя
Цитирай

Горно нанадолнище

Мнения: 2 005
винаги пълня шаран  Peace
Цитирай

София

Мнения: 77






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
И аз така , но винаги остава  Sad
Цитирай

пловдив

Мнения: 243
Чувствам се направо пренебрегната,нали има тема за Никулден! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Smile Шаран не обичам хич  Sick

Аз съм на същото меню. А шаран не мога даже да преглътна  Sick
Цитирай

BG Sofia

Мнения: 31
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Цитирай

София

Мнения: 5 000
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Що да се разпадне? Няма страшно от таквиз работи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Овкусяваш си филето(посоляваш,поръсваш с млян черен пипер,напръскваш с лимонов сок.Оставяш да отлежи.Преди да го метнеш на скарата добре го омазняваш и....Докато се обърнеш-то станало  Hug Hug Hug Hug
Цитирай


Мнения: 2 800
Цитирай


Мнения: 1 477
Правя шаран пълнен с орехи и лук в доматен сос.
Цитирай

София

Мнения: 2 002
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора