Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 ноем. 2008, 09:50 ч.
  • Преглеждания  6 674  Мнения  38  Онлайн  1
Отговори
  • 1st floor
  • Мнения: 4 819
Четох някъде тук , че много бързо се сварявала и нямала люспи...днес реших , че ще готвя такава, но се чудя колко точно  бързо се сварява и има ли опсасност лука и моркова да останат сурови newsm78...трябва ли да ги сваря до полуготовност или да слагам всичко заедно, както процедирам с обикновената леща newsm78?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Позадуши лука и моркова и после сложи лещата.Много бързо се сварява.Подходяща е и за крем супа от леща,защото няма люспи)  Grinning

# 2
  • 1st floor
  • Мнения: 4 819
мерси за бързия отговор!  bouquet

# 3
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Страхотна е лещата, въпреки че аз не съм много по варивата Peace. Не е задължително да я пасираш и така си е хубава. Може да добавиш и един настърган картоф за вкус.

# 4
  • Мнения: 1 726
Аз веднъж готвих и стана на каша  ooooh! . Явно съм я преварила  Thinking .

# 5
  • Мнения: 1 854
На моята опаковка пише време за готвене от 12-24 минути.Зависи кой как я обича.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 52
И аз задушавам предварително зеленчуците,бързо се сварява лещата и е много вкусна.Синът ми я харесва много и често я готвя.Правя с нея и гарнитура с пържено фиде,точно заради бързото сваряване.

# 7
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Хора, аз пък имам зелена леща - същата, без люспи, само че зелена. Не съм правила досега, някой да сподели ако е правил такава леща как е на вкус, пак ли така бързо увира, вкусна ли е?

# 8
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Аз я харесвам на пюре или на крем супа  Simple Smile

Пюре от оранжева леща

# 9
  • Мнения: 389
Задушавам лука,моркова и след това слагам лещата,около 10 мин. и трябват,на пакета пише 7 мин.Аз не ям леща,но мъжът ми много я харесва, а за да мога да дам и на детето готвя от тази.Никога не ми е ставала на каша,за вкус и идея си нямам.Но в къщи я хапват.

# 10
  • София
  • Мнения: 940
Варя я 12 минути. Правя салата с печен пипер и крем-супа.

# 11
  • 1st floor
  • Мнения: 4 819
И аз задушавам предварително зеленчуците,бързо се сварява лещата и е много вкусна.Синът ми я харесва много и често я готвя.Правя с нея и гарнитура с пържено фиде,точно заради бързото сваряване.
я кажи за фидето...

# 12
  • София, България
  • Мнения: 1 877
Момичета,
моля ви дайте някакво предложение за марка леща  Praynig
Вчера бях изпаднала в пълен амок - 3 часа варих някаква леща ... не е за разправяне  ooooh!

# 13
  • Варна
  • Мнения: 1 440
Въобще не я харесвам оранжевата леща. Вярно , че много бързо се сварява , но няма онзи вкус на кафявата леща. Дъщеря ми много обича леща , но оранжевата отказва да я яде . Явно е въпрос на вкус и навици.
Вчера бях изпаднала в пълен амок - 3 часа варих някаква леща ... не е за разправяне  ooooh!
То гаранции няма, че като  е от дадена марка винаги ще е една и съща(поне за българските марки, т. е. тези които пакетират леща ).Просто се молиш да не си се набутал Twisted Evil с кофти продукт, дето и след 2-3часа ще дрънчи #Cussing out.

# 14
  • Мнения: 4 380
 Дайте рецептите за гарнитурата с фидето и салатата с чушки моля! Пуснаха мухата и избягаха начи... Crossing Arms
 

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт