Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора

1st floor

Мнения: 4 362
Четох някъде тук , че много бързо се сварявала и нямала люспи...днес реших , че ще готвя такава, но се чудя колко точно  бързо се сварява и има ли опсасност лука и моркова да останат сурови newsm78...трябва ли да ги сваря до полуготовност или да слагам всичко заедно, както процедирам с обикновената леща newsm78?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Позадуши лука и моркова и после сложи лещата.Много бързо се сварява.Подходяща е и за крем супа от леща,защото няма люспи)  Very Happy
Цитирай

1st floor

Мнения: 4 362
мерси за бързия отговор!  bouquet
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Страхотна е лещата, въпреки че аз не съм много по варивата Peace. Не е задължително да я пасираш и така си е хубава. Може да добавиш и един настърган картоф за вкус.
Цитирай


Мнения: 1 705
Аз веднъж готвих и стана на каша  ooooh! . Явно съм я преварила  Thinking .
Цитирай


Мнения: 1 854
На моята опаковка пише време за готвене от 12-24 минути.Зависи кой как я обича.
Цитирай

Варна

Мнения: 52
И аз задушавам предварително зеленчуците,бързо се сварява лещата и е много вкусна.Синът ми я харесва много и често я готвя.Правя с нея и гарнитура с пържено фиде,точно заради бързото сваряване.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Хора, аз пък имам зелена леща - същата, без люспи, само че зелена. Не съм правила досега, някой да сподели ако е правил такава леща как е на вкус, пак ли така бързо увира, вкусна ли е?
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Аз я харесвам на пюре или на крем супа  Smile

Пюре от оранжева леща
Цитирай


Мнения: 389
Задушавам лука,моркова и след това слагам лещата,около 10 мин. и трябват,на пакета пише 7 мин.Аз не ям леща,но мъжът ми много я харесва, а за да мога да дам и на детето готвя от тази.Никога не ми е ставала на каша,за вкус и идея си нямам.Но в къщи я хапват.
Цитирай

София

Мнения: 942
Варя я 12 минути. Правя салата с печен пипер и крем-супа.
Цитирай

1st floor

Мнения: 4 362
И аз задушавам предварително зеленчуците,бързо се сварява лещата и е много вкусна.Синът ми я харесва много и често я готвя.Правя с нея и гарнитура с пържено фиде,точно заради бързото сваряване.
я кажи за фидето...
Цитирай

София, България

Мнения: 1 700
Момичета,
моля ви дайте някакво предложение за марка леща  Praynig
Вчера бях изпаднала в пълен амок - 3 часа варих някаква леща ... не е за разправяне  ooooh!
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Въобще не я харесвам оранжевата леща. Вярно , че много бързо се сварява , но няма онзи вкус на кафявата леща. Дъщеря ми много обича леща , но оранжевата отказва да я яде . Явно е въпрос на вкус и навици.
Вчера бях изпаднала в пълен амок - 3 часа варих някаква леща ... не е за разправяне  ooooh!
То гаранции няма, че като  е от дадена марка винаги ще е една и съща(поне за българските марки, т. е. тези които пакетират леща ).Просто се молиш да не си се набутал Twisted Evil с кофти продукт, дето и след 2-3часа ще дрънчи #Cussing out.
Цитирай


Мнения: 4 380
 Дайте рецептите за гарнитурата с фидето и салатата с чушки моля! Пуснаха мухата и избягаха начи... Crossing Arms
 
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 38 отговора