Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

без обхват

Мнения: 5 745
Здравейте, сготвих пиле в бяло вино по една многообещаваща рецепта, но в нея имаше една подправка, която не ми беше ясна ( тим), купих специално тим , но явно прекалих доста, защото яденето е горчиво. Доста.
Въпросът ми е, дали мога да сложа нещо в соса, което да убие горчивината или да го хвърлям?
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Тим е чубрица  Smile
Разреди го и направи по-голямо количество.
Цитирай

без обхват

Мнения: 5 745
Ох,  колко съм застреляна Rolling Eyes.. Ще го раздедя, разбира се...

Иначе, за този тим чета досега, че било градинска мащерка. Да му се невиди и подправката.  Sick
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Thyme-s … x-Thyme-spice.jpg
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 492
Мащерката и чубрицата са близки по аромат и взаимнозаменяеми.
Цитирай

Silicon Valley

Мнения: 216
Thyme е мащерка( чубрица е savory) и на Блонди идеята е добра.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.