Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 28 ноем. 2008, 20:24 ч.
  • Преглеждания  863  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • без обхват
  • Мнения: 5 746
Здравейте, сготвих пиле в бяло вино по една многообещаваща рецепта, но в нея имаше една подправка, която не ми беше ясна ( тим), купих специално тим , но явно прекалих доста, защото яденето е горчиво. Доста.
Въпросът ми е, дали мога да сложа нещо в соса, което да убие горчивината или да го хвърлям?

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Тим е чубрица  Simple Smile
Разреди го и направи по-голямо количество.

# 2
  • без обхват
  • Мнения: 5 746
Ох,  колко съм застреляна Rolling Eyes.. Ще го раздедя, разбира се...

Иначе, за този тим чета досега, че било градинска мащерка. Да му се невиди и подправката.  Sick
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Thyme-s … x-Thyme-spice.jpg

# 3
  • Мнения: 13 514
Мащерката и чубрицата са близки по аромат и взаимнозаменяеми.

# 4
  • Silicon Valley
  • Мнения: 216
Thyme е мащерка( чубрица е savory) и на Блонди идеята е добра.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт