Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 ноем. 2008, 19:00 ч.

хоби:нумерология и всичкология-всичко за нещата от живота.

 • 5 360
 • 41
 •   1
Отговори

Анкета

Темата  тук или  в отчетен?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 10 дек 2008, 20:23

 • Мнения: 3
                               привет,момичета Grinning Hug

  тук продължавам с нумерологичните анализи Peace bowuu

        всичко,което е хубаво и за очите и душата е добре дошло Grinning  bouquet

 нека заедно да продължим да си даряваме положителна енергия и положителни мисли Grinning Hug Peace


       всичко,което ни прави добри хора,и ни помага да се опознаем по-добре,

                 всичко,което влияе на живота ни,и на начина ни живот,

                           всичко,което ни помага да се чувстваме по-щастливи,и по-добри.

          всички знания за човека като такъв,и всички знания за живота,които са помогнали на човешкия род да оцелее като такъв.


                         нека тази от вас,която пише непосредствено след мен да даде линк към предните две теми Grinning Hug  bouquet


     

# 1
 • плевен
 • Мнения: 560
айде първа с пожелание са много положителни емоции
благодаря Фатима Hug Hug Hug Hug Hug
ето линк към предната тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341902.0
и към първата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333709.0

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 21:53 от vesy1

# 2
 • Мнения: 3
    добра да е вечерта ви,девойчета Grinning Hug


         ето ви нещо интересно според едно проучване:

  като цяло в света се раждат малко повече момчета,отколкото момичета,и в повечето случаи  първородното дете е момче.

  на хората,които имат законен брак,им се раждат повече момчета,а на тези,които нямат такъв-повече момичета.

  колкото по-възрастна е майката,толкова по-голяма е вероятността да и се роди момиче.

  колкото е по-висок доходът на семейството,толкова повече се повишава вероятността да се роди момче.

  повечето известни и властни мъже имат дъщери.

  повече от половината от всички велики хора са първородни,или единствени деца.21 от 23-мата американски астронавти и половината американски президенти са първородни.

  повечето семейства,в които са расли бъдещи гении често са се премествали от място на място.такива деца после лесно са се вписвали взв всякаква обстановка в сравнение с връстниците си живели само в едно населено място.

  момчетата са по-податливи на влиянието на майката,а момичетата-на бащата.но важното тук е,че за да постигнат това,тези родители трябва да са снизходителни към постъпките на децата си,и да ги глезят.

  всички гении в детството си са били шумни,активни,не ги е свъртало на едно място,или са били лоши ученици.строгите родители възпитават добри,но боязливи и затворени деца,които се страхуват от всичко ново,или обратното-бунтари и бъдещи нарушители на всякакви правила.

  и накрая,всички млади родители без изклиучение,които с радост очаквали раждането на първото си дете,мечтаят то да стане известно и богато.а родителите със стаж мечтаят децата им да бъдат преди всичко здрави и щастливи.

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 20:13 от fatima

# 3
 • Мнения: 3
                            nefertari    родена си в понеделник


   ти имаш силен и волеви характер.в спорове не обичаш да отстъпваш,но понеже много се съобразяваш с околните,и затова евентуално понякога предпочиташ да запазиш мнението си в себе си.когато си спокойна си много добра.обичаш да помагаш на другите.до известна степен си затворена в себе си,и не споделяш проблемите си с всеки,а само с близките си хора.избягваш конфликтите по възможност,но ако някой се опитва да ти се налага,или да те командва,избухваш много силно.търпението не е най-силната ти страна.обичаш много похвалите и комплиментите.в разговори обичаш да обръщаш вниманието върху себе си,и ти харесва да си център на внимание.теб човек трудно може да те излъже.ти задаваш въпроси,търсиш противоречията в отговорите и бързо стигаш до истината.помниш дълго и доброто и злото.не обичаш силния алкохол и не носиш на пиене.
  имаш енергия,но е недостатъчна.имаш периоди,когато нищо не ти се прави,и искаш просто да те оставят на мира.после,като посъбереш сили и енергия наваксваш с изостаналото.ти просто успяваш инстинктивно да си съхраняваш енергията,и знаеш кога да не си даваш толкова зор,и кога да вложиш всичко от себе си.имаш нужда от подсилване на енергията.
  на теб никой не може да ти направи магия,или да те урочаса.имаш естествена енергийна защита.
  здравето ти трябва да е отлично.ако боледуваш,значи искаш да си починеш,или да избегнеш нещо неприятно.ти сама определяш доколко да си здрава.вярвай и си повтаряй,че си здрава и няма да боледуваш.
  имаш интереси към точните науки,техническите също,но без тези,в които се прилага физически труд.математиката ти е отлична.прилягат ти всички професии,но без тия където се работи постоянно с хора.инженер,технолог дизайнер ,комп.техлологии и т.н.са подходящи за теб.а също така всяка работа свързана с използване на техника.в хуманитарната област важи същото.имаш интереси и към мистичното и окултното,и ако проявиш повече усърдие и търпение,ще имаш успехи и там.имаш моменти на ясно съзнание.можеш логически да предвидиш изхода от някои събития и ситуации и рядко допускаш грешки.
  физическия труд не го обичаш,вършиш го само по необходимост,по задължение,и ако някой те помоли за това.мразиш да ти възлагат такава работа,а още повече да те командват и контролират в изпълнението и.напълно е вероятно да се стигне и до караници.
  нямаш дадено определено призвание,можеш да се пробваш във всичко,докато намериш мястото където се чувстваш най-добре.
  имаш чувство за дълг към родители и семейство,достатъчно е да не са засегнати интересите ти.
  имаш отлична памет и тя ти помага в трупането на знания и опит.обичаш също да общуваш с успели и силни хора и черпиш и от техния опит и си правиш правилните изводи за себе си.
  в самооценката си много чувствителна към мнението на хората които обичаш и уважаваш.искаш да бъдеш харесвана и одобрявана от тях.поддържаш външния си вид и обичаш да получаваш комплименти за него.
  за финансите винаги си знаела,че трябва да се работи,за да се издържа семейството и домакинството,но понякога ти дотежава,и ти се иска мъжът да поеме по-голяма отговорност за това.
  в духовно отношение си много убеден човек в това в което вярваш,и твърдо се придържаш към принципите си.
  в навиците и привичките си много стабилна,трудно ги променяш,дори и да знаеш,че нещо е вредно за теб,трудно можеш да се откажеш.повече си домошар,макар че и обичаш да си сред хора,с които ти е приятно.обстановката у дома също държиш да не се променя често.
  за семейството:много си взискателна към партньора си,търсиш идеалния.много подбираш,но трябва да се подсещаш,че идеални хора няма,а още по-малко идеални мъже.в една връзка за теб е важна както духовното,така и сексуалното разбирателство.имаш силен темперамент и постоянна нужда от близост.
  много си целеустремена.поставяш си високи цели,и в постигането им може да ти попречи само твоя навик да отлагаш нещата,и прекаленото ти съобразяване с близките ти хора.понякога си поставяш и прекалено високи цели,които надхвърлят възможностите ти за момента.научи се да бъдеш по-умерена,влагай малко по-вече усилия и постоянство и ще постигнеш нещата от живота,към които се стремиш newsm10

   кажи къде искаш анализа на твоичкия Peace

 
                     момичета,я дайте нещо хубаво за очите Grinning Hug Peace  bouquet

                                 някой хубав пейзаж,сладко животинче,цветенца.

                                        предварително ви благодаря Grinning smile3525 newsm51

# 4
 • Мнения: 3
   веси Grinning Hug

 дени Grinning Hug

  буки Grinning Hug 

                                       преглеждах си записките и видях.че съм пропуснала да направя анализите на  голд лейди и йиулето.

                                                                                     моите извинения към тях Grinning Hug Peace


                                              gold laydi   11.9.79   родена си във вторник


   ти имаш силен характер.искаш да имаш водещата роля и сред познатите и близките си,и в работата.в спорове не обичаш да отстъпваш,но понеже по принцип гледаш да избягваш откритите конфликти,гледаш да не престъпиш границата и да не обидиш човека срещу теб.обикновено си добричка,докато не те настъпят по чехъла,или оспорят лидерството ти.тогава ставаш направо тиранин.много обичаш комплиментите и похвалите.най-добре се чувстваш сред близките и приятелите ти,и с хората които те обичат и подкрепят.
  по рождение си със слаба енергия.имаш постоянна нужда от зареждане на батериите.добре ти действат хубавата енергична музика,добрата компания,хубавата храна и общуването с лиубимите ти хора.ако обичаш животни и имаш възможност да гледаш,вземи си куче.ако не отглеждай цветя с хубави ярки цветя.имаш склонност към пристрастявания.имаш периоди,в които нищо не ти се прави,и искаш просто да си живееш живота.а после следва по-активен период в който гледаш да наваксаш с изостаналото.
  по рождение имаш дадено здраве,но то не е кой знае колко отлично и имаш нужда от укрепването му.и сега може да имаш някои проблеми с него.
  донякъде си мечтател,обичаш да си мечтаеш за някои неща и имаш богато въображение.
  ти си природно интелигентен човек.много си умна и наблиудателна.обичаш да общуваш с успели и умни хора,и от наблиудения,и на базата на собствените си знания правиш много правилни изводи.трупаш опит и можеш дори да предвидиш изхода от някои събития и ситуации,и много рядко грешиш.
 имаш даден дълг и търпение към родители и близки,достатъчно е да не са засегнати интересите ти.непременно трябва да изпълняваш синовния си дълг към родителите,за щото в голяма степен късметът ти в живота зависи от това.
 имаш даден много добър късмет по рождение,можеш спокойно да рискуваш,и няма опасност да допускаш фатални грешки.но както казах,трябва да си добра и търпелива към родителите си.
  имаш отлична памет и много добра интуиция.при взимане на решения обикновено първото,което ти дойде наум е правилното.ако тръгнеш много да разсъждаваш,има по-голяма вероятност да сбъркаш.
  имаш интереси към науките,но има вероятност поради слабата ти енергия да не си използвала изцяло възможностите си.подхождат ти професии в хуманитарната област с приложение на техника,и без постоянна работа с хора.имаш влечение и към изкуството и културата и медиите.комп.технологии също те привличат.влече те също и кариерата,но така рискуваш здравето и нервите си.
  физическия труд не го обичаш.вършиш го по задължение,ако имаш настроение,и ако някой те помоли за това.мразиш да ти възлагат такава работа,а още повече да те контролират за изпълнението и.а ако тръгнат и да те командват става още по-лошо,нито работата ще бъде свършена,и ще има и кавга.
  имаш отлично самочувствие.обичаш много комплиментите и похвалите.гледаш до известна степен да се съобразяваш и с мнението на хората,които обичаш и уважаваш.поддържаш много добър външен вид,обичаш да си сексапилна и добре облечена,и да ти пвят комплименти за това.
  за финансите държиш мъжът да поеме по-голямата отговорност за общия биуджет.не би издържала някой мухльо.
  в навиците и привичките си много стабилна,трудно ги променяш.дори и понякога да знаеш,че ти вреди някой навик трудно се отказваш от него.за обстановката също държиш да няма много промени.имаш си постоянни места,където обичаш да ходиш.
  за семейството:знаеш,че все някога ще се омъжиш,но кой знае колко зор не си си давала.ако си омъжена,значи си намерила подходящия човек.той непременно трябва да е с по-мек характер от твоя,да е материално обезпечен,да умее да ти прави комплименти,и непременно да е сексуално привлекателен за теб.трябва всекидневно да ти показва колко много те обича.имаш огнен темперамент и постоянна нужда от близост.за теб сексът не е просто семейно задължение,а вид изкуство и трябва да има страст.интересуваш се и от различните техники в секса.
  за целите:поставяш си прекалено високи цели и си разпиляваш силите за няколко неща едновременно.научи се да степенуваш нещата,и така по-лесно ще получиш от живота това,което искаш.ти си много умна,имаш късмет и дано да си разбрала какво искаш от живота,и да си го вземеш newsm10

# 5
 • Мнения: 3
   веси,благодаря ти за линковете,страхотна си Grinning Hug

  уиуи Grinning Hug  успех,мила Peace времето и положителното мислене и сила са на твоя страна Praynig Hug


    ето ви откъс от автобиографията на Рей Чарз за лека вечер:

  ...Аз сънувам много.преди провали сънувах,че това ще стане.това ми се е случвало няколко пъти...тези сънища са ясни и реалистични.те ме дразнят.не искам да знам бъдещето.не искам да изпреварвам времето...

  ...понякога сънувам мама.тя е добра и нежна.казва ми неща,които трябва да знам...чувам  как гласът на мама ме успокоява и ме уверява,че светът не е толкова лош.има и болка,и радост,както и начин да се справиш и с двете.

  ...понякога сънят ми е толкова дълбок,че сънувам,че сънувам.събуждам се в съня си.наблиудавам се как спя-изглеждам като бебе,или като малко момче,уморено от игра цял ден-една душица жадна за мир и тишина...


              момичета,мисля ,че ще ни дойде добре гледката на красиви катедрали.какво ще кажете за парижката ,,нотр дам дьо пари,, ,готическата катедрала във френския град Шартър,уестмистърското абатство и т,н.,и всичко което вие харесвате,и което
 решите,че искате да видите Grinning Peace

   а и за сънищата ще е интересно да прочетем нещичко.и изобщо каквото вие решите,че в момента ви интересува като тема. Grinning Hug Peace

 вени Grinning Hugздравей,мила.как си?

# 6
 • Мнения: 117
 Парижката Св. богородица


А ето и да прочетете за нея:
http://209.85.129.132/search?q=cache:_6apYBmMGXgJ:bg.wikipedia.o … bg&lr=lang_bg

Ето и за сънищата http://209.85.129.132/search?q=cache:E6xTzGykXD8J:www.dimisoft.n … bg&lr=lang_bg

Тази тема ми е много интересна.Аз рядко сънувам, но да ви кажа че винаги когато сънувам баща ми / той почина преди 3 год./ имам някакви проблеми. Ще ми бъде безкрайно интерестно Фатима да поговорим за сънищата

# 7
 • Мнения: 3
      вени,всички сънуваме всеки път като заспим,но има хора,които не помнят сънищата си като се събудят, други,които помнят само някои сънища,а трети като станат всеки път след сън,помнят последния сън преди ставане.

  всяка вечер сънуваме по няколко пъти по време на фазата на ,,бързия сън,, .

  сънят е начинът на мозъка ни да обработи информацията,която е постъпила от всичките ни сетива.защото има сънища и с цвят,образ,звук,мирис,движения на тялото,мисли,чувства,и т.н.

 сега няма да цитирам всички теории за произхода и предназначението на сънищата,защото те се много и различни.

  и начините на тълкуването им също са много.

   моя съвет е:всеки с течение на времето може да забележи връзката между определени събития от живота му,дали минали или бъдещи,няма значение-с определени сънища.

  както и ти вени си забелязала връзката между сън и бъдещи неприятности да речем.все едно,че получаваш някакво предупреждение от баща ти-мир на душата му.

   но обикновено 90 пр. от сънищата са си просто сънища,и не трябва веднага да им търсим непременно някакво важно тълкуване.

                трябва да се обръща повече внимание на чувството,което оставя съня в нас като се събудим,и да обръщаме внимание на повтарящите се сънища,или сънуване на няколко пъти на една и съща ситуация,или един и същи човек и т.н.

   и повече сънищата на човека говорят за самия човек какво представлява:

    обикновено хората,които не помнят повечето от сънищата си са по-добре душевно,и са психически по-устойчиви хора.

          тези,които сънуват често,че летят,или се носят над земята,или над хората и в действителността искат да се отърват от някакви проблеми,и не се чувстват комфортно в реалния си живот.

    тези,които помнят повечето си сънища,и дори и по няколко на вечер,а отгоре на това и цветни-те имат много богато въображение,много са впечатлителни,но и много раними.

   мога да продължа с примерите,но ще стане много дълго.

                           темата е наистина много интересна.а който си мисли,че само хората сънуват,не е така.сънуват и животните.

        ето,моята ханка например,сигурно гони някоя котка в съня си,защото пролайва,лапичките и потреперват,и аха ще стигне котката и ще я хване. Sunglasses Laughing

      е,дано да успее насън,защото днес една котка сладурана я разиграваше когато я изведох на разходка,и ханка беше бясна,че не успя да и даде да се разбере Grinning Peace

  търпеливке Grinning Hug

  фифи Grinning Hug


            лека ви нощ и успешна седмица с нов късмет,с много щастие и обич Grinning Hug

                                    sleepuu smile3524  sleepuu Two Hearts  remybussi  action032 smile3539  Nature Partly Sunny  Nature Sun With Face

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 00:10 от fatima

# 8
 • Близо до барата...
 • Мнения: 83
10-те най-красиви катедрали и храмове
http://www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=6&articleId=974

# 9
 • Мнения: 3
  добър да е денят ви,момичета Grinning Hug

  при нас е слънчево  Nature Sun With Face

   желая ви лек и успешен ден Grinning Peace

                        на линия съм за вас:

    fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover smile3529 smile3530 smile3523 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed newsm10

           Честит рожден ден фифи Grinning Hug

       всичко,което си пожелаеш да се сбъдне Peace smile3525 newsm51  love001

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 3 676
Ето инфо за уестминстърското абатство - http://en.wikipedia.org/wiki/Westminster_Abbey на английски и на бг - http://www.twip.org/diaporama-bg-8190-1-westminster-abbey.html


http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
# 11
 • Мнения: 3
  чери Grinning Hug
 гити Grinning Hug

 фифи Grinning Hug  nbirthday  изчисти си кутията да имам къде да пиша Peace това е моят подарък за теб Grinning

 нефи Grinning Hug bowuu  ами,наздраве тогава,мила Sunglasses Grinning а а ти утре по някое време си изчисти кутията,и ми пиши когато си готова,

  и непременно да почерпиш Grinning Peace  с нещичко

# 12
 • Мнения: 3
                    половинката на буки   31.1.78   роден е във вторник


   той е със сложен характер.външно е мек и добър,много е приятен за общуване.много обича да помага,и винаги е готов да услужи.в компании обича да привлича вниманието,харесва да му правят комплименти и да го хвалят.в спорове може и да отстъпи,ако не го засяга лично,и интересите му не са накърнени.обича да говори за себе си,и обикновено всяка тема на разговор свежда до себе си.повече го интересува емоционалната страна на нещата,а не подробностите.по принцип гледа да избягва откритите конфликти.но понеже мрази да му се налагат и да го командват,когато някой реши да изпробва търпението му,избухва,и поставя осмелилия се на мястото му.под външната му мекота се крие твърд и волеви характер.
  има енергия на приливи и отливи.той умее да преценява кога да не си дава много зор,и тогава инстинктивно съхранява енергията си.а когато реши,може да се мобилизира и да свърши изостаналите работи в срок.има нужда от подсилване на енергията.буки,ти знаеш как.в жестовете и походката е бърз,припрян и енергичен.
  здравето му би трябвало да е добро,има дадено здраве по рождение.има нужда от пазене и укрепване.може и да тренира някакъв вид лек спорт и разходки.
  пада си малко мечтател с богато въображение, малко хвърчи из облаците,и обича да си помечтае.
  има интереси към науките,но той е нестабилен.може дори и да се е отказал от тях за сметка на друго,което повече го е заинтересувало.привлича го и техниката,но само използването и,а не поддръжката.у дома трябва да стои по-далече от битовата техника.математиката не му е била силния предмет .подхождат му професии с използване на техника,без работа свързана с много хора.може и от хуманитарната област и естествените науки.
  физическия труд го работи,когато има желание и настроение за това,и когато го помолят и трябва да направи услуга на приятелите си.когато се заеме да работи по свое желание,дава всичко от себе си.най-добре работи,когато е сам,и няма някой на главата му да му дава акъл и да го командва.много мрази да го командват в това отношение.
  има доза късмет,който му помага да не допуска фатални грешки.учи се от опита си.при взимане на решения се колебае,обикновено първото което му дойде наум е правилното.ако тръгне да разсъждава има по-голяма вероятност да сбърка.
  има дадени по рождение чувство на дълг,търпение и доброта към родители и близки,достатъчно е да не са накърнени интересите му.
  малко е разсеян,при смяна на интересите трябва да почва да учи и припомня важните неща отново.но затова пък не е злопаметен.
  в самооценката си е много чувствителен към мнението на хората,които обича и уважава.иска да е одобряван и хвален.поддържа външния си вид,и обича да му правят комплименти за него.
  за финансите;той е отговорен човек,знае,че трябва да се работи за издръжката на семейството.затова е готов да работи дори всяка работа,но понякога това му дотежава.винаги държи за справедливо заплащане на труда му,и открито го заявява,ако е недоволен.обича и да се оплаква в това отношение.
  много е стабилен в навиците и привичките си.сигурно има такива запазени дори от детството му.много трудно ги променя,дори и такива,които знае,че са вредни за него.за обстановката у дома държи също да няма много промени.сигурно си има и някаква колекция от предмети,на които държи.повече си пада домошар,и обича да посещава постоянни места с постоянна група познати и приятели.
  за семейството не си е давал много зор,знаел е ,че все някога ще се ожени.чувства се добре като женен.държи както на духовното,така и на сексуалното разбирателство.има силен темперамент и постоянна нужда от близост.
  много е целеустремен.щом си постави нещо за цел,никой и нищо не може да го спре,освен самия той поради навика да отлага нещата във времето,и поради нестабилните интереси.но при всички положения,щом е решил нещо,рано или късно той го постига.
  той е симпатичен,приятен за компания,винаги готов да помогне и да услужи,стабилен и предсказуем,и ако не му се дава много зор,с него е приятно да се живее newsm10


   буки,с него си подхождате като характери,но ти си по-властната,гледай да не го командваш много.ще има обратния ефект.повече ще постигнеш,като го помолиш да свърши нещо,като го похвалиш,и му направиш комплимент.тогава ще хвърчи по задачите.като енергия също си подхождате,той е с по-слабата енергия и ти си донор за него.а освен това ти знаеш начините за подсилване на енергията в дома,така,че в това отношение си подхождате напълно.за навиците също и ти си стабилна.за семейството също,макар,че ти повече държиш на семейството.като темперамент също си подхождате.от двама ви ти си по-умната,и с по-добрата памет.ако може гледай ти да взимаш по-важните решения за семейството,но по елегантен начин го накарай да мисли,че решението е негово,и тогава той ще гледа да го изпълни с желание.на моменти може и да имаш чувството.че говорите на различни езици,но с общи усилия ще постигнете компромис.желая ти дълъг и щастлив семеен живот. newsm10

# 13
 • Мнения: 3
   нека да ви е лека ноща,момичета

    sleepuu smile3524  sleepuu

 наред е juleto18 Grinning Hug
после имам едно на лични, Peace
после е мъжа на вени Grinning Hug
след него мъжа на веси Grinning Hug
после имам две на лични Peace
след това мъжа на дени Grinning Hug
след това имам едно на лични Peace
после е рози Grinning Hug
след това е априлска мама Grinning Hug

                                                                  лека нощ и спокоен вторник  remybussi  action032 Two Hearts

# 14
 • Мнения: 6 899
Фатима, много ти благодаря за анализа на любимия ми.  bouquet
 Описваш го много точно със съвсем мънички отклонения на едно-две места, но действително много добре си го усетила като характер.От добротата му към хората до инатът му на моменти Laughing Благодаря ти за съвета, който ми даваш, мисля, че си абсолютно права в това отношение, тъй като със времето само започвам да се убеждавам в това, че не бива да го пресирам за нещата ,които желая да се случат и всичко трябва да става с добро. Hug


Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт