Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 ноем. 2008, 23:14 ч.

БУДНА КОМА, МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКОВАТ ТЕМАТА !!!!

  • 746
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 22
!!!! МНОГО МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ ДА ЗАКОВАТ ТЕМАТА ЗА БУДНАТА КОМА, В КОЯТО СЪМ ПУБЛИКУВАЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ ЗА ТЯХ. !!!!
ЕДНА ОТ ТЯХ Е ЕЛВИРА, ЖЕНАТА, КОЯТО ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО НА СВОЕТО ДЕТЕ, ИЗПАДА В БУДНА КОМА И ВЕЧЕ ТЪРЕТА ГОДИНА НЕ Е ВИЖДАЛА СВОЯ МАЛЪК МИШО.
СЛУЧАЯТ НА ЕЛВИРА Е ШИРОКО ОБСЪЖДАН В ЦЕЛИЯ ФОРУМ НА БГ МАМА.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

ЕТО И ИНФОРМАЦИЯТА:

АКО ИСКАТЕ ДА ДАРИТЕ СРЕДСТВА ЗА ХОРАТА В БУДНА КОМА, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ СЪС SMS С ТЕКСТ DMS BUDNI НА ЕДИНЕН ДАРИТЕЛСКИ НОМЕР 17 777 ( ЗА АБОНАТИ НА GLOBUL, VIVATEL И M-ТEL). РАЗХОДВАНЕТО НА СРЕДСТВАТА СЕ КОНТРОЛИРА ОТ СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА.
АКО НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ РЕПОРТАЖИТЕ ЗА ЕЛВИРА, НИКОЛАЙ И КРИСТИЯН, МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ НА
http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=225&video_id=7484

МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ!
На 6 декември 2008г. от 18 часа в зала България, София ще се състои благотворителен концерт “Да събудим хората в будна кома”
Концертът се организира от Столичната община, дирекция Социални дейности, Международна музикална програма Клуб на пеещите дипломати и Co" и община Враца.
Концертът е с медийната подкрепа на bTV.
Участници: „Клубът на пеещите дипломати и Co”, Врачанската Филхармония, изпълнители от България, Украйна, Молдова, Русия, Грузия, Великобритания и ЮАР.
Под почетния патронаж на Бойко Борисов, кмет на Столична община, Албена Атанасова, зам.-кмет на Столична община, Н.Пр.Мартин Клепетко, посланик на Р Чехия, Н.Пр.Михеил Уклеба, посланик на Р Грузия

Събраните средства ще подпомогнат:
Елвира Бохос Керемян, 28г., гр. Варна
Николай Иванов Банков, 7г., с. Граф Игнатиево
Кристиян Каменов Иванов, 17г., гр. Радомир
Ивайло Енчев Стефанов, 24 год., гр. Велико Търново
Михаела Петрова Нацева – 26 год., гр. София

Кампанията включва и набиране на средства чрез банкова сметка и номер за SMS дарения.
Сметките и номерът са отворени до края на 2008г.

За SMS дарения изпратете SMS с текст dms budni на единен дарителски номер 17 777 ( за абонати на GLOBUL, Vivatel и M-Тel)

Банкова сметка:
ДСД при СО
IBAN BG 16SOMB91303126292900
BIG SOMBBGSF
Общинска банка АД
Бул. Кн. М. Луиза № 8
Основание за плащане:
1. Да събудим хората в будна кома
2. За будна кома

# 1
  • Мнения: 4 364
Моля, спрете се!
Писали сте на един куп модератори и администратори, получили сте отговор, но виждам, че продължавате да заливате форума.
Ако не сте си прегледали личните съобщения, моля, направете го!
Цитат
Съжалявам, но не това е начина! Не може да напускате 100 теми, както и да пишете в 100 други. Разбирам, че каузата е важна и благотворителна, но форума си има правила и те важат за всички.
Ще се надявам това да е последната тема/постинг по този повод, пусната от Вас.
Благодаря!

# 2
  • Мнения: 2 563
Темата е идеален пример за това как НЕ се набират средства за благородна кауза.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 2 085
Спокойно!
Каузата е оповестена вече където, колкото и както трябва.
Дано има резултат!
Успех!

# 4
  • Мнения: 22
Разбирам, че има хора, може би повечето са така, за които каузата да помогнем на хората в будна кома е доста далеч.
Не искам да влизам в излишна полемика. Както хората, които правят благотворителата кампания, са засегнати дълбоко от този проблем и се опитват с всички средства да го решат, така и всички, които не ги вълнува темата, вероятно се вълнуват по подобен начин от нещо друго.
Извинявам се, ако заливането на форума е причинило нечие неудобство и е толкова важно за някого да не се беше случвало. Едно уточнение - форумът беше "залят" преди да се получи отговор от админстратор.
Относно начина на набиране на средства. Следващата седмица от националните медии се надявам да можете да разберете по какъв друг начин се прави това. Съобщнията в БГ Мама са пуснати най-вече заради това, че във форума има много хора, които четат темите за Елвира, вълнуват се и горещо се молят да се намери изход за хората в будна кома. Те и всички останали не би трябвало да бъдат лишавани от информацията как да помогнат след като го искат!
Ясно осъзнаваме, че хората в будна кома не са единствените страдащи, но това не означава, че трябва да спрем да помагаме с каквото и на когото можем. Обратното би обрекло тези хора на смърт. Нито те, нито техните близки са предполагали, че това може да им се случи. Както никой от нас не предполага какво го чака утре...
Благодаря на модераторите, които проявиха разбиране!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт