Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 ноем. 2008, 19:43 ч.

Сочен плодов кейк с лимонова глазура

  • 4 468
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 912
Едно въпросче за глазурата - какво ще стане, ако се намаже да изстинал кейк?

# 16
  • Sofia
  • Мнения: 7 168

Ако ти кажа, че го направих веднага Blush, лапах още топъл, въпреки, че бях болна очевАдно не ми попречи, а на сутринта ставам да го предложа за закуска -  hahahaвече беше изяден.
 Поздравления   bouquet, лесен, бърз и вкусен.
   O!Супер! Hug И аз го харесвам още топъл! Flutter


   
Едно въпросче за глазурата - какво ще стане, ако се намаже да изстинал кейк?
    Предполагам,че кекса няма да я попие толкова добре,колкото като горещ. Rolling Eyes

# 17
  • Sofia
  • Мнения: 7 168
   

    Това е тортичка от сочния плодов кекс (без стафиди,обаче) и крем от 400г заквасена сметана+1/2 ч.ч. захар и 1/3 ч.ч. готварска сметана разбита с 2 с.л. захар...Двете сметани се разбиват поотделно със захарта,после внимателно се смесват.
    Лимоновата глазура се разделя на 2 части.С нея се намазват блатовете,преди да се намажат с крем.
    Между блатовете се слага и един банан,нарязан на кръгчета.
    Получава се много вкусна и ,естественно,сочна торта. thumbsup Grinning

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт