Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

в града на младостта

Мнения: 110
Здравейте! Много искам да приготвя дроб с макарони, но се чудя по какъв начин newsm78. Ако някоя от вас знае вкусна и изпробвана рецепта,моля да я сподели. Благодаря   bouquet
Цитирай

В космоса

Мнения: 1 219
не мога да ти дам идея,но звучи много интересно FlutterПилешки дроб с макарони newsm78Странно,но интересно WinkЩе следя темата да видим кой какво ще сподели  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 2 410
Пробвай, като за дроб с ориз, но го замени с макарони.
Цитирай

В лудницата на 2-рия етаж.

Мнения: 2 026
Ей за такава комбинация не бях чувала,ама ми звучи интересно,ще следя темата.
Цитирай

София

Мнения: 2 410
jorjia, от къде ти дойде тази идея, яла ли си нещо подобно? Признавам си, че съм заинтригувана.
Цитирай

София

Мнения: 578
И аз не съм го правила,ама сега не ми изглежда никак лоша идея...Може би първо дробчетата трябва да се задушат с малко лук,морков,домат,чесън и доматено пюре(естествено,и мазнина) и да се изсипят върху пастата?Как мислите-би ли станало?
Цитирай

в града на младостта

Мнения: 110
И аз не съм го правила,ама сега не ми изглежда никак лоша идея...Може би първо дробчетата трябва да се задушат с малко лук,морков,домат,чесън и доматено пюре(естествено,и мазнина) и да се изсипят върху пастата?Как мислите-би ли станало?
             Peace Браво olimpiia  мисля,че твоето предложение е добра идея. ще трябва да я  пробвам и да видим как ще се получи...
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 942
Сервирала съм дробчета по селски върху сварена в зеленчуков бульон паста /използвах трицветните спираловидни макарони/. Беше красиво и на вкус никак не беше зле Peace
Цитирай


Мнения: 1 705
Звучи интересно, но няма ли да е голямо изпитание за стомаха  newsm78
Цитирай


Мнения: 974
Аз ги правя по следният начин:
Дробчетата задушени и леко запържени, докато им изври водата...овкусяват се със сол след като са готови. Отделно правя топъл доматен сос..смлени консервирани домати с подправки,  чесън и босилек задължително.
Поднасят се като в голяма купа /или директно в чинията/ се редят сварените макарони, дробчетата и се заливат с доматеният сос Hug

Принципно тази рецепта е за бъбреци, но я използвам и с дробчета
Цитирай

София

Мнения: 711
Звучи супер. Ще се пробва.  Peace
Цитирай

София-България, Израел - където си поискам

Мнения: 2 563
Аз ги приготвям по следния начин - пилешките дробчета ги задушавам в малко мазнина, лук, черен пипер и сол (може и други подправки по вкус), отделно сварявам макароните обикновено от тези късите или на спирала и след това смесвам дробчета и готовите макарони в йенска тенджера или тавичка.Ако са в тавичка настъргвам малко кашкавал отгоре и ги запичам за 10 мин във фурната.
На мен лично тази комбинация ми харесва, но трябва да не се прекалява с количеството, защото много засища.  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.