Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
До модератора,

 Заключването на теми, които обсъждат мнения на не малка част от посетителите в този форум, относно решението на министерския съвет за увеличение на майчинството на една година, като се взима в предвид осигуровките за една година назад, е неуважение към хората опитващи се да изразят свободно мнение.ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА, КЪДЕТО УЖ СЕ ОБСЪЖДАТ ТЕЗИ ПРОМЕНИ Е МЕКО КАЗАНО ПОДВЕЖДАЩО И НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕМАТА.
410 дни платено майчинство - мисията Е възможна НЕ ОТГОВАРЯ ПО СМИСЪЛ на това което искат да кажат, голяма част от посетителите
ТОВА ПРИЛИЧА НА ДИСКРИМИНАТИВНО ПОВЕДЕНИЕ.

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 17 936
Има и тема,където фиктивно осигуряващите се реват от напредъка-12 месеца високо обезщетение.Сама разбираш,че не може да има 10 теми по въпроса.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354244.0

# 2
  • Мнения: 1 897
Към госта!!!

Пускането на 10 теми на една и съща тематика, но с различно заглавие е неуважение към времето и труда ми да поддържат този подфорум в прегледен вид!
Посочената тема е пусната още от времето, когато започнаха да се обсъждат въпросните промени, затова и заглавието и е такова! Закована е за удобство на всички, които се вълнуват от темата. Нормално е да има и негативно отношение и положително такова - всеки е добре дошъл да изкаже мнението си, стига да НЕ нарушава добрият тон!

Писането с главни букви няма да ме стресне и да накара да променя отношението си! И защо не пишете като регистриран потребител?

# 3
До модератора

Цитирам Ви
"Мисля, че темата изпя песента си! С изненада схванах, че разни хора (възползвали се от вратичките в закона, което си е техен избор) очакват да получат подкрепата на СНБМ, за да продължат с полулегалната си дейност! Ако помислите разумно за секунда  и се отърсите от емоциите си вярвам и сами ще проумеете, че това не може да се случи! Ситуацията трябва да се променя към по-добро по законов ред  Иначе можем да пуснем една подписка да разформироваме държавaта"

Този текст и други подобни на него ме подтикнаха да напиша по горното.
Както и директните напатки с епитети използвани от вас и други с вашето мнение, като "полулегална дейност и т.н.
Приемам забележката относно казаното за неуважение към вашата работа да поддържате то зи форум подреден.
Но недейте моля да налагате вашето мнение с цензура
не пиша като регистриран потребител защото не съм регистриран, което ми е дало право да пиша и изразя мнение.
Не искам да стряскам никой относно писането с главни букви, искам да изразя мнение

# 4
До модератора

Забравих да посоча темата от която ви цитирах.
"ДО Сдружение"Настоящи и бъдещи майки" СПЕШНО относно подписката за 1 год.платено"

# 5
  • Мнения: 1 897
Tъй като цитираният пост е в края на темата явно сте я прочели цялата! Поради което съм искрено изненадана, че моята реплика ви е възмутила, а обвиненията, че СНБМ е подмолна организация, която е подлъгала множество майки да се включат в петиция, която правителството да употреби после за своя изгода и да ги "прецака" ви се струват в реда на нещата? И ако това е така, то наистина надали имаме повече какво да си кажем!
Приемам правото на мнение на всеки, но не приемам да се сипят обвинения, които дори и породени от емоции, са недостойни!

# 6
Никъде не изказвам мнение в подкрепа на когото и да е нито вземам отношение на някоя от двете страни. Просто смятам за неправилно вие да вземате страна и да действате по начин с когато налагате цензура. Това искам да кажа. Никъде де казвам кое е в реда на нещата и кое не е. Истината се ражда в спора. Лощото е ако не се позволява да има такъв. И ви цитирах Вас, поради простата причина че,вие имате право да прекратявате тези спорове в този форум.От казаното от вас се разбира, че имате силно изразена страна по въпроса. Иначе поздравления, за това че се опитвате да оставите хората да изкажат мнение което не е удобно за вас. Нищо лично.

# 7
  • Пловдив
  • Мнения: 17 936
mnenie ,никой не ти налага цензура!

Всеки има право на мнение,но то трябва да се изложи на правилното място,а не където ти падне.Затова има модератор.Той подрежда форума.

Ако всеки мине и изплюе нещо някъде си-какво ще стане?Ясно е,че ти само минаваш,но за редовните потребители реда е важен.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт