Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 13 дек. 2008, 09:29 ч.

Срок на съхранение на белтъци

  • 1 415
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 369
Колко време мога да съхранявам белтъци в хладиник и да са годни за използване? Това, за което искам да ги използвам, е глазура.

Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 811
За хладилник не мога да ти кажа,но можеш да ги сложиш вьв фризера или камерата на хладилника за по-сигурно.Аз ги замразявам така,после като ги извадиш ги разбий ,преди да са се размразили напьлно /още са на скреж /-стават на сняг по-бьрзо

# 2
  • Мнения: 707
За глазура аз лично не бих ползвала стари белтъци.
Разбий ги с малко захар, сложи кокосови стърготини и ги опечи. Много са вкусни  Flutter.
А за глазурата си вземи пресни белтъци  Mr. Green.

# 3
  • София
  • Мнения: 15 198
За хладилник не мога да ти кажа,но можеш да ги сложиш вьв фризера или камерата на хладилника за по-сигурно.Аз ги замразявам така,после като ги извадиш ги разбий ,преди да са се размразили напьлно /още са на скреж /-стават на сняг по-бьрзо
И аз така правя.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт