Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 369
Колко време мога да съхранявам белтъци в хладиник и да са годни за използване? Това, за което искам да ги използвам, е глазура.

Благодаря предварително.
Цитирай


Мнения: 805
За хладилник не мога да ти кажа,но можеш да ги сложиш вьв фризера или камерата на хладилника за по-сигурно.Аз ги замразявам така,после като ги извадиш ги разбий ,преди да са се размразили напьлно /още са на скреж /-стават на сняг по-бьрзо
Цитирай


Мнения: 707
За глазура аз лично не бих ползвала стари белтъци.
Разбий ги с малко захар, сложи кокосови стърготини и ги опечи. Много са вкусни  Flutter.
А за глазурата си вземи пресни белтъци  Mr. Green.
Цитирай

София

Мнения: 9 168
За хладилник не мога да ти кажа,но можеш да ги сложиш вьв фризера или камерата на хладилника за по-сигурно.Аз ги замразявам така,после като ги извадиш ги разбий ,преди да са се размразили напьлно /още са на скреж /-стават на сняг по-бьрзо
И аз така правя.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.