Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Гъби

  • 14 дек. 2008, 11:18 ч.
  • Преглеждания  1 577  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
В хладилника имам една тарелка пресни гъби които стоят около 2 седмици и са леко почернели.Сега искам да ги употребя но не знам дали да ги използвам или да ги изхвърля

Реклама
# 1
  • France
  • Мнения: 673
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.

# 2
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 292
2 седмици са много Peace
хвърли ги.
може вътре да са започнали гнилостни процеси,
които да не са видими на повърхността Peace

# 3
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.

мен ме е страх дали им няма нещо на самите гъби защото са почернели от стоянето

# 4
  • France
  • Мнения: 673
Хвърляй. Тази подробност, че са на 2 седмици, ми убягна.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 1 432
В кошчето  Wink

# 6
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Изхвърли ги!

# 7
  • в офиса
  • Мнения: 737
По-добре ги изхвърли,все пак са гъби макар и култивирани

# 8
Благодаря на всички изхвърлих ги вече!

# 9
  • Разград
  • Мнения: 3 028
До колкото знам,годноста им е 4 дни.

# 10
  • Сливен
  • Мнения: 52
Гъбите бланширам преди да прибера във фризера и така вече могат да се държат за повече от седмица,пък и не почерняват!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт