Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
В хладилника имам една тарелка пресни гъби които стоят около 2 седмици и са леко почернели.Сега искам да ги употребя но не знам дали да ги използвам или да ги изхвърля
Цитирай

Младост-2

Мнения: 669
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 315
2 седмици са много Peace
хвърли ги.
може вътре да са започнали гнилостни процеси,
които да не са видими на повърхността Peace
Цитирай
Запържи малко бекон в масло,напълни гъбите с него и във фурната. След около 15-20 мин слагаш кашкавал или топено сиренце и изключваш фурната.
Нарежи гъбите, задуши ги в масло,добави чесън, сол, черен пипер, може и червен.

мен ме е страх дали им няма нещо на самите гъби защото са почернели от стоянето
Цитирай

Младост-2

Мнения: 669
Хвърляй. Тази подробност, че са на 2 седмици, ми убягна.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 432
В кошчето  Wink
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Изхвърли ги!
Цитирай

в офиса

Мнения: 737
По-добре ги изхвърли,все пак са гъби макар и култивирани
Цитирай
Благодаря на всички изхвърлих ги вече!
Цитирай

Разград

Мнения: 3 028
До колкото знам,годноста им е 4 дни.
Цитирай

Сливен

Мнения: 52
Гъбите бланширам преди да прибера във фризера и така вече могат да се държат за повече от седмица,пък и не почерняват!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.