Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 дек. 2008, 23:11 ч.

хайвер

  • 1 043
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 549
Момичета,ще ми бъде интересно да разбера как си приготвяте хайвер в домашни условия.

# 1
  • София
  • Мнения: 1 340


Аз питах преди 2-3 дни!



ето :  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350280.270

# 2
  • София
  • Мнения: 559
има различи видове хайвер
ще ти кажа моят любим-то не е хайвер, но така се води, много е вкусно

Сварен грис, разбъркан с майонеза краси, добаваш мъничко лук(мнооого на ситно нарязан) и малко сол, ако е безсолно. Изипва се в чинийки и се декорира с кисели краставички и маслинки Heart Eyes

# 3
  • София
  • Мнения: 5 001
Момичета,ще ми бъде интересно да разбера как си приготвяте хайвер в домашни условия.
Аз ти писах вече за разбиването на хайвер в домашни условия как става....А Рени питаше(в другата тема на която е дала линк) как да си го съхрани....

# 4
  • Варна
  • Мнения: 549
Момичета,ще ми бъде интересно да разбера как си приготвяте хайвер в домашни условия.
Аз ти писах вече за разбиването на хайвер в домашни условия как става....А Рени питаше(в другата тема на която е дала линк) как да си го съхрани....



Мастерче, разбрах мила  Joy,но ми се ще и други момичета да споделят как си приготвят хайвер у дома.
Например майка ми си прави у дома хайвер по друг начин,та затова ми е любопитно.
Извинявай ако съм те обидила с нещо ,не е било умишлено bouquetЦелувам те.

# 5
  • София
  • Мнения: 5 001
Светле,защо да се обиждам?  newsm78  hahaha hahaha hahaha hahaha
Няма причина за такова нещо Hug Hug Hug.....А как го приготвя майка ти,че и на мен ми стана любопитно?Ще споделиш ли моля те...  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 6
  • Home
  • Мнения: 383
Аз веднъж съм приготвяла хайвер в домашни условия. Изпържих го на нещо като кюфтернца по рецепта от един рибарски форум и стана много вкусно  chef

# 7
  • град-държава
  • Мнения: 3 048
Измивам,изкисвам за 15-20мин в студена вода,поставям в малко стъклено бурканче (ползвам такова от купен хавайер) слагам на око морска сол,затварям и след една седмица престой в хладилника е готово за консумиране...не обичам разбит хайвер и съответно не го разбивам,най-често приготвям от попчета.. Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт