Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Sofia

Мнения: 1 687
Ядох такова и много ми хареса, но не знам как да си го приготвя сама  Sad Някой може ли да помогне с рецепта?
Беше нещо объркано с пилчшко филе, гъбки, песто и моцарела . Мноого вкусно  Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 321
Аз правя следното ,не знам дали си яла същото. Начуквам пилешките филенца  през найлоново фолио за да не се разкъсат , след това ги ръся със сол и бял пипер ,мажа с песто /готово песто дженовезе, продава се в големите вериги/ отгоре моцарела на парчета и завивам на рула. Забождам с клечки и запечатвам в горещ зехтин за 3-4 минути от всяка страна . След това доливам в тигана малко бяло вино и чаша бульон от кубче. На слаб огън къкри 20 мин. сервирам със задушени моркови с малко чесън на прах ,масло и щипка захар.
Цитирай


Мнения: 321
Забравих да напиша, че филитата се режат под диагонал при сервиране!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.